• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Armband

Armband

Armband för dam och herr

Stjärnurmakarnas sortiment av armband erbjuder stilrena och moderna armband för dam och herr. Välj bland annat mellan stålarmband i smala och breda modeller som passar lika bra för män och kvinnor. Du finner även armband av tunna kedjor med berlocker som gör sig extra bra i kombination med en stålklocka eller klocka med meshlänk i stål. I vårt noga utvalda sortiment finner du armband som passar lika bra att använda separat som tillsammans med en damklocka eller herrklocka!


Välj rätt armband

När du ska välja vilket armband du ska köpa bör du tänka på att armbandets omkrets ska matcha handledens omkrets. Du vill varken att armbandet ska sitta för löst eller för hårt. Om du beställer armbandet online kan du mäta din handled och därefter läsa produktbeskrivningen för den produkt du gillar för att hitta ett smycke som passar. På produktbeskrivningen finner du armbandets storlek samt storleken på eventuell ikon eller berlock, om armbandet har ett sådant. Väljer du att besöka någon av våra många butiker är du varmt välkommen att testa dig fram - vi hjälper dig gärna! 

Ska du köpa en present till någon men är osäker på vilken storlek som passar mottagaren? Köp ett presentkort online som sedan går att använda i samtliga av våra butiker runtom i Sverige. 


Du kanske också är intresserad av: