Bli Stjärnurmakare

Bli en Stjärnurmakare

Vill du öppna en egen butik?

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja med ett 40-tal butiker. Som Stjärnurmakare blir du en del av en gemenskap där kunskap och entusiasm är fundamenten.

Med vårt koncept har du kontroll på din försäljning och lönsamhet. Du får tillgång till ett synligt och positivt laddat varumärke som byggs med smart marknadsföring. Tillsammans kan vi ta fram egen produktion om vi önskar och erbjuda ett unikt sortiment till bra inköpspriser. Dessutom erbjuder alla våra butiker en allriskförsäkring (vår Stjärnförsäkring) utöver det vanliga samt en riksgaranti som gäller i alla våra butiker. Vi menar att förenad kunskap ligger i tiden till fördel för både dig och kunden.

Om du, precis som vi, brinner för begreppet tid, berättar vi gärna mer om fördelarna med vårt koncept.

Kontakta oss på 08-62 94 400 och be att få prata med Susanne Gyllenpanzar eller någon annan på kontoret.

Du blir en del av Stjärnurmakarhistorien

Stjärnurmakarnas resa började redan före 1934, då som “Stjärnmärket”, i syfte att införa rikstäckande information om urmakaryrket. Sedan dess har mycket hänt och vi är idag en rikstäckande kedja med drygt ett 40-tal Stjärnurmakarbutiker som ägs och drivs av människor som brinner för begreppet tid. Målet är att utveckla urfackhandeln med ökad försäljning, högre digitaliseringsgrad och god lönsamhet utifrån ett gemensamt kundlöfte. Tillsammans är vi starka. Bli en del av Stjärnurmakarhistorien du också!

Jobba hos oss

Vill du jobba inom retail och en spänannde bransch? Hos oss får du chansen att jobba i en bransch som ställer höga krav på kunskap och service och en kedja som hela tiden strävar efter att utvecklas. I våra butiker jobbar du tätt tillsammans med leverantörer som representerar välkända svenska och internationella varumärken.

Låter det intressant? Kontakta oss på info@stjarnurmakarna.se för mer information.

Vi hörs och ses!

Klockabonnemang