Bli en Stjärnurmakare

BLI EN STJÄRNURMAKARE

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja med ett 40-tal butiker. Som Stjärnurmakare blir du en del av en gemenskap där kunskap och entusiasm är fundamenten.

Med vårt koncept har du kontroll på din försäljning och din lönsamhet. Du får ett synligt varumärke med starka reklamkampanjer. Tillsammans kan vi ta fram egen produktion om vi önskar och erbjuda ett unikt sortiment till bra inköpspriser. Dessutom erbjuder alla våra butiker en allriskförsäkring utöver det vanliga, som även du som handlare tjänar på, och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker. Vi menar att förenad kunskap ligger i tiden till fördel för både dig och kunden.

Om du, precis som vi, brinner för begreppet tid, berättar vi gärna mer om varför du också ska bli en del av Stjärnurmakarna. Läs mer om fördelarna med att vara en del av Stjärnurmakarna i vår broschyr. 

Du blir en del av Stjärnurmakarhistorien

Stjärnurmakarhistorien började sin resa redan före 1934 som “Stjärnmärket”, i syfte att införa rikstäckande information om urmakaryrket. Sedan dess har mycket hänt och vi är idag en rikstäckande kedja med drygt 30-talet Stjärnurmakarbutiker som ägs och drivs av människor som brinner för begreppet tid. Målet är att utveckla urfackhandeln med ökad försäljning och god lönsamhet utifrån ett gemensamt kundlöfte. Tillsammans är vi starka. Bli en del av Stjärnurmakarhistorien du också!            

B046 C019 0119QU0002724

Klockor för alla tillfällen

Adress

Sveavägen 28-30

Box 7542, 103 93 Stockholm

Sweden

Powered by Jetshop

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info