Loading...

Hitta butik

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Din lokala auktoriserade klockbutik - även online!
Stjärnurmakarna är en auktoriserad butikskedja med klockaffärer över hela landet. Idag har vi även en stark närvaro online med vår gemensamma klockbutik på nätet. I över 100 år har det funnits Stjärnurmakare som tillsammans etablerat oss som en pålitlig och professionell återförsäljare av klockor och smycken, med stark dedikation när det kommer till kvalitet och kundservice.

Fria handlare = varje butik har sitt eget lokalt utvalda sortiment
I din lokala butik får du personlig och kunnig service oavsett om du är en entusiastisk samlare, en modeintresserad person eller bara letar efter en pålitlig och stilfull klocka för vardagsbruk. Vi är den klockaffär som verkligen vill hitta den perfekta klockan som passar just dig utifrån stil och behov. Du kan känna dig trygg med att vår kompetenta personal har djupgående kunskap om klockor och koll på rätt varumärken. I din närmsta klockbutik kan du också lämna in din klocka för reparation, underhåll eller service.

Stort sortiment (klockor & smycken) online
I vår nätbutik erbjuder vi möjligheten att utforska sortimentet bekvämt där du befinner dig just nu. Vi har ett brett utbud av lyxiga och prisvärda klockor och smycken. Kom ihåg att du har möjlighet att köpa våra produkter direkt på nätet med leverans, eller reservera produkten i en butik nära dig.