Jubileumsgåvor
Jubileumsklockor & minnesgåvor?

Företagspresenter & Gåvor

Gåvor har varit en stor och viktig del för oss på Stjärnurmakarna i över 100 år. Under nästan lika lång tid har vi byggt upp vår erfarenhet från att jobba på företagsmarknaden med både den privata- och offentliga sektorn som kunder. Vår styrka som rikstäckande butikskedja innebär att vi kan erbjuda både gåvogivaren och gåvomottagaren en hög servicenivå och flexibilitet. Vi kan även vara behjälpliga under hela processen, från kreativ idé, urval och gravering till paketering och leverans.


Välkända varumärken och ett brett sortiment
Som kedja samarbetar vi med de största leverantörerna och varumärkena inom klock- och smyckesbranschen. Detta säkerställer att vi kan hitta en skräddarsydd lösning som passar just era och era kollegors behov. Till en konkurrensmässig prisbild (produkter i olika prisklasser, mängdrabatter osv.).

Trygghet & Service
Du får en egen kunnig kundansvarig hos oss som finns tillgänglig för dig under hela processen.
Vi har dessutom ett butiksnät med auktoriserade handlare som hjälper till med ex. länkkortning och lokal service vid behov. Och i vårt företagserbjudande ingår alltid vår Stjärnförsäkring och Riksgaranti.

Kontakta oss
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion runt era behov och hur vi kan hälpa er.
Vi bollar gärna idéer och skissar fram ett kostnadsfritt förslag.

Mejla till b2b@stjarnurmakarna.se eller slå en signal till 072-586 44 04

Generellt om jubileumsgåvor. Vad gäller?
Nu har det blivit enklare för dig som arbetsgivare att visa dina medarbetare uppskattning för lång och trogen tjänst med en skattefri minnesgåva. Detta eftersom att reglerna kring gratifikationer till personal har blivit generösare. Och det finns många tillfällen och sätt att premiera din personal!

Som arbetsgivare har du rätt att ge en anställd som fyller 50 eller 60 år en skattefri gåva i form av t.ex. traditionella guldur, stålklockor eller smycken till ett värde upp till 15 000 kronor inkl. moms. Gåvan är avdragsgill för företaget och samma regler gäller även för anställda som har arbetat 20 år i företaget samt för de som slutar efter varaktig tjänst (minst sex år). Notera att minnesgåvor även kan ges i form av presentkort. Vidare så får företag också ge bort jubileumsklockor till ett värde av max 1 350 kronor när företaget firar 20-, 25-, 50-, 75- eller 100års jubileum.

Perfekta presenter även i andra sammanhang
Dessa händelser i all sin ära, det kan naturligtvis finnas andra prestationer och högtider inom företaget som kan vara värda att fira. Har företaget ex. levererat ett bra resultat? Har en säljare utmärkt sig osv? Vi tar gärna fram ett förslag på hur våra uppskattade produkter kan bidra till att stärka personalens insatser och lojalitet.


Presentkort

Ge bort tid till dina anställda

Våra presentkort är den perfekta gåvan då mottagaren får välja sin egen klocka eller accessoar. Presentkorten är elektroniska plastkort som kan laddas flera gånger och skickas tillsammans med ett smakfullt konvolut.

Certina - Jubileumsklockor


Schweiziska Certina är ett ledande varumärke inom klockvärlden, där kvalité och precision är två nyckelord. Certina är en av Sveriges största leverantörer av klassiska guldur. Utöver gulduren så finns det en stor bredd i sortimentet inom både herr- och damklockor samt inom klassiskt till modernt och sportigt. Ett varumärke som täcker ett brett gåvobehov med andra ord. 


Guldklocka herr - från Certina

Guldklocka dam - från Certina

Certina - jubileumsklocka