Företagspresenter & Gåvor

FÖRETAGSPRESENTER & GÅVOR

Vi kan gåvor

För över 100 år sedan slog den första Stjärnurmakaren upp sina dörrar till sitt urmakeri. Sedan dess har gåvor varit en stor och viktig del av vår värld. Klockor och smycken har alltid varit uppskattade gåvor när det är dags att fira något speciellt. Oavsett om det handlar om en examination, födelsedagspresent eller en företagsgåva till anställda så har vi det som behövs.


Vi har lång erfarenhet från att jobba på företagsmarknaden med både den privata- och offentliga sektorn. Centralt och i många fall lokalt, direkt via våra butiker. Vår styrka som rikstäckande kedja innebär att vi kan erbjuda både gåvogivaren och gåvomottagaren en hög servicenivå och flexibilitet.
Vi kan även vara behjälpliga under hela processen, från urval och gravering till paketering och leverans.

I vårt företagserbjudande ingår alltid vår Stjärnförsäkring och Riksgaranti.

Starka varumärken och ett stort sortiment klockor & smycken

Som kedja samarbetar vi med de stora leverantörerna och varumärkena inom klock- och smyckesbranschen. Detta säkerställer att vi kan hitta en skräddarsydd lösning som passar just era behov och önskemål.

Foretagspresenter Gavor
Tiderna förändras och även om den klassiska guldklockan fortfarande är mycket uppskattad så har efterfrågan på så kallade modeklockor ökat. Idag tar vi ofta fram ett unikt gåvopaket tillsammans med kunden som ofta innehåller en mix av klassiska och mer modeinriktade klockor och smycken. Sammanfattningsvis så märker vi att önskan om valfrihet och flexibilitet har ökat. Något vi tycker är bra!

Kontakta oss


Kontakta oss så hjälper vi dig med allt ifrån att hitta generella företagspresenter och julklappar till rätt guldklocka.

Mejla till anbud@stjarnurmakarna.se eller slå en signal till 08 - 5510 50 36

Klockor för alla tillfällen

Adress

Sveavägen 28-30

Box 7542, 103 93 Stockholm

Sweden

Powered by Jetshop

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info