• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Halsband

Halsband

Stilrena och tidlösa halsband 

Låt ett snyggt halsband smycka din hals som den sista detaljen som gör din outfit komplett. Stjärnurmakarna erbjuder ett noga utvalt sortiment med halsband i guld, silver och roséguld. Välj mellan halsband beklädda med gnistrande stenar eller släta halsband med olika motiv på berlockerna. Vårt sortiment fokuserar på att erbjuda halsband från välkända varumärken som är stilrena samtidigt som de piffar upp en vardagsklädsel liksom en outfit till festligare evenemang. 


Välj rätt halsband

Halsbanden hos Stjärnurmakarna går att enkelt matcha med övriga smycken och klockor i vårt sortiment. Halsbanden är skapade av välkända varumärken som även erbjuder klockor i många olika modeller. Ett bra presenttips är att köpa två eller flera accessoarer från samma varumärke så att smyckena med säkerhet passar ihop! Du kan även köpa ett presentkort om du är osäker på vilken modell mottagaren föredrar. 

I produktbeskrivningen för respektive halsband hittar du måtten på kedjans längd. Vissa halsband har även justerbara kedjor vilket gör att du kan anpassa kedjans längd efter eget tycke. 


Du kanske också är intresserad av: