Smyckeskrin

Smyckeskrin - lådor anpassade för smycken

Smyckeskrin är fina förvaringsboxar anpassade för just smycken, så som ringar, armband, halsband eller nättare klockor. Genom att förvara dina smycken i ett smyckeskrin samlar du dem på ett och samma ställe så att du alltid vet var du har dina dyrbara, små accessoarer. Det finns både stora och små varianter av lådor för smycken och vad som passar dig beror helt på hur mycket smycken du har och hur du föredrar att förvara dem. Självklart kan du ha flera små smyckeskrin istället för ett stort. Kanske ett mindre skrin för guldsmycken, ett för silversmycken och ett för roséfärgade smycken? 


Smart förvaring av smycken med smyckeskrin

Smyckeskrin är mer än bara en fin förvaringsbox för dina smycken. De är anpassade för att förvara smycken på ett smart sätt genom att skrinet är uppdelat i små fack. Facken hjälper till att separera halsband, armband, ringar och fotlänkar så att du enkelt kan få en översikt över din smyckesamling. Väljer du ett större skrin kan även klockor få plats. 

Förutom att smyckeskrin hjälper dig att hålla ordning på dina smycken är det också rekommenderat att förvara smycken i en vadderad box med lock, som ett smyckeskrin faktiskt är, för att förlänga smyckenas livslängd. Det hjälper till att undvika att smycken blir repade och kantstötta eller trasslar ihop sig med flera andra smycken. Ett förslutet skrin stänger även ute solljus, matos och andra faktorer som kan påverka smyckenas utseende eller material. 


Smyckeskrin för dam och herr

Hos Stjärnurmakarna finner du smyckeskrin för både dam och herr. Genom att erbjuda stilrena smyckeskrin i neutrala färger passar de in i de flesta hem och utgör en fin detalj i inredningen. Små smyckeskrin är även den perfekta resepartnern som skyddar och håller ordning på dina smycken och klockor även under resor. Våra smyckeskrin med dragkedjor gör det förhoppningsvis även svårare för familjens yngre medlemmar att utforska dina dyrbara accessoarer - men det är så klart ingen garanti.


Du kanske även är intresserad av: