• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Klockarmband - läder

Klockarmband i läder

Stilfulla och bekväma klockarmband i läder

Läderarmband till klockor är både snyggt och bekvämt runt handleden - och kan matchas med ett stort antal boetter! Det finns olika typer av klockarmband i läder där tjockleken, färgen och val av läder skiljer sig åt och därmed bidrar med olika egenskaper. Medan vissa klockarmband är tillverkade av läder som främst är lämpade för praktisk utsmyckning på handleden så finns det andra sammansättningar av läder som gör att du även kan använda armbandsuret vid exempelvis dykning eller andra sportaktiviteter utan att lädret tar skada.

Mönster och prägling på klockarmband

Klockarmband i läder kan komma med olika typer av prägling, exempelvis korn, buffel, krokodil eller ödleskinn. Vanligt är också att det övre lädret är helt slätt för en mer klassisk look, med eller utan yttre sömmar. Det undre lädret, som ligger tätt mot huden, är ett så kallat foderläder vars syfte är att öka komforten när du bär klockan.

Välj klockarmband med en quick-release funktion för att enkelt kunna montera på och av bandet, och för att kunna variera klockans utseende efter aktivitet eller klädval.

Välj mellan olika bredd på klockarmbanden baserat på storleken på din handled, från tunnare bandbredd på 12mm till bredare bandbredd på 24mm. Hirsh är vår största leverantör av klockarmband i läder och har ett stort utbud av klockarmband som passar alla tillfällen!