Klockarmband - Apple

Klockarmband till Apple Watch

Byt klockarmband på din Apple Watch

Med hjälp av en adapter som är kompatibel med Apple Watch kan du enkelt byta ut klockans armband mot vilket läderarmband du vill från Stjärnurmakarnas sortiment. Med adaptern fäster du med enkelhet samman boetten med klockarmbandet som ger din Apple Watch ett nytt utseende. Med tanke på alla praktiska funktioner som en Apple Watch bidrar med i vardagen kan ett byte av klockarmband få din klocka att smälta in i bättre baserat på klädstil och aktiviteter, så att du kan bära din Apple Watch både till vardags och till festligare tillfällen. Byt till klassiska läderarmband eller till Apples egna stållänkar beroende på vilken stil du eftersträvar.


Storleksguide:

Välj en adapter i storlek 20mm om du har en Apple Watch i storlek 38-40mm alternativt en adapter i storlek 22cm om du har en Apple Watch i storlek 42-44mm.


Om du vill byta utseende på din Apple Watch, men behålla alla smarta funktioner, har Daniel Wellington tagit fram ett skal, format som en klocka, i vilket du placerar din Apple Watch. Caset förvandlar din Apple Watch till en lyxklocka som du kan bära oavsett tillfälle. Se Daniel Wellingtons smartwatch case för fler produkter och mer information.