• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Hirsch

Tips! Hirsch har ett så kallat Quick-Release system på sina klockarmband vilket innebär att du på ett mycket smidigt och säkert sätt kan montera bandet på din klocka. Perfekt för dig som gillar att matcha band utifrån outfit och stil!

Hirsch

Hirsch klockarmband

Klockarmband från Hirsch

Hirsch utvecklar och tillverkar klockarmband av högsta kvalité med världens mest detaljerade och avancerade armband. Med produktionens patenterade tillvägagångssätt är Hirsch en ledande aktör på marknaden och producerar vackra, kvalitativa och sofistikerade läderband för klockor. Uppdatera klockan med ett nytt läderband genom att välja färg och prägling från ett brett utbud som matchar dig och din klocka!

Enkelt att byta band!

Hirsch lanserade 2020 ett system (Quick-Release) som gör det lätt för dig som klockägare att snabbt och smidigt byta klockarmband själv. Tänk på att vara försiktig när du byter band så att du inte repar boetten/klockhuset. Se bilden för tips på hur du går tillväga. OBS. Notera att det kan vara knepigt och riskabelt att montera bort ditt gamla klockarmband om det är av traditionell karaktär. Kontakta någon av våra butiker om du behöver hjälp!

Hirsch Quick Release