Helsingborg

Stjärnurmakarna Helsingborg
Adress

Kullagatan 8
252 20 Helsingborg

Öppettider

Vardagar 10.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 15.00
Söndagar och helgdagar Stängt

Kontakt

Tel: 042 12 66 17
E-post: kullagatan@stjarnurmakarna.se

Loading...
Seiko klockor

Din klockbutik i Helsingborg

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja som har  funnit i över  100 år. Vi har ett arv att vårda. Därför bryr vi oss om  dig och din  klocka över tid. I vår butik jobbar indiveder med lång erfarenhet och  med bred kunskap från klockbranschen. Personal som är passionerade för  service med ett genuint klockintresse. Det innebär att vi kan hjälpa dig  med alltifrån att hitta den perfekta klockan utifrån just dina behov,  till service och batteribyten etc.

Du kan känna dig trygg hos oss. Stjärnurmakarna är en auktoriserad återförsäljare. Vår Stjärnförsäkring och Riksgaranti fungerar som ett bra skydd om något oförutsett skulle hända med din klocka.

Varmt välkommen!

Klockservice, batteri- & bandbyte

Vi vill hjälpa dig under hela din  klockresa. Oavsett om du är  intresserad av att skaffa en ny klocka,  behöver byta ett batteri eller  är i behov av en mer omfattande  klockrenovering.

I butikens verkstad tar vår urmakare hand om och servar klockor  enligt strikta servicerutiner. Det innebär att du kan känna dig trygg  med den kvalité vi levererar.

Klockservice
Varumärken i butik
Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment inom klockor och smycken. För alla tillfällen . Vi hjälper dig att hitta rätt accessoar för just dina behov.
Casio klockor
Seiko klockor
Swiss Military klockor
Garmin klockor
Gant klockor
Victorinox klockor


Alla varumärken i butiken: Bering, Skagen, Garmin, Casio G-shock, Seiko, DW, Mockberg, Triwa, MVMT, Swiss Military Hanowa, Michael Kors, Armani, Fossil, Gant, Swiss Military by Chrono, Victorinox, Raymond Weil.


Klockabonnemang