• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Casio

Casio

Casio G-Shock

Klockor från Casio

Casio (1946) är ett japanskt elektronikföretag som jobbar med funktionella produkter som underlättar vår vardag. De har en stark position inom klockbranschen med ett stort och varierat sortiment där du från Casio kan finna allt ifrån stilrena analoga klockor, coola retro klockor till slitstarka och robusta sportklockor från G-SHOCK serien som är laddade med massvis av funktioner. Casios motto är kreativitet och samverkan. De tillverkar klockor med innovativa funktioner som underlättar i vardagen och hjälper till att föra samhället framåt. Detta i en design som är både snygg och som stöttar funktionen. Flera av Casios serier och modeller är idag dessutom extremt trendiga och för klockentusiaster är varumärket givet i samlingen.

CASIO – G-SHOCK, Edifice & Vintage

G-SHOCK, Edifice och Vintage är Casios kanske mest kända produktserier. Här hittar du flera ikoniska modeller som både passar din livsstil och är riktigt snygga.

Stjärnurmakarna är naturligtvis auktoriserad CASIO återförsäljare, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att din klocka är äkta, att garantier gäller osv.

G-SHOCK Skeleton