Casioklockor med pulsmätare

Casioklockor med pulsmätare

8 produkter

Casio G-Shock
Casio

Casio G-Shock

4 718 kr
5 898 kr
Casio G-Shock
Casio

Casio G-Shock

4 718 kr
5 898 kr
Casio G-Shock
Casio

Casio G-Shock

3 918 kr
4 898 kr
Casio G-Shock
Casio

Casio G-Shock

3 678 kr
4 598 kr
Casio G-Shock
Casio

Casio G-Shock

3 678 kr
4 598 kr
Astrid & Agnes Glimra
Astrid & Agnes

Astrid & Agnes Glimra

1 599 kr
Snö of Sweden Yenni
Snö of Sweden

Snö of Sweden Yenni

299 kr
Petite Drop Bracelet Rhodium
Caroline Svedbom

Petite Drop Bracelet Rhodium

695 kr

Du har sett 8 av 8 produkter

Casio G-Shock GHD-H2000

Maximera varje steg med G-Shock GBD-H2000 – din ultimata träningspartner 

Den lätta konstruktionen medför optimal komfort under löpningen och klockans många olika träningslägen hjälper dig att ta din träning till en ny nivå. Aktivera GPS-läget för att spåra varje sträcka, höjd, avstånd och tempo.

Pulsmätaren ger realtidsfeedback om din konditionsnivå, vilket är avgörande information för att finjustera din träningsplan och nå dina mål. Solarassistansladdningen förlänger batteriets prestanda och Bluetooth-anslutningen låter dig enkelt logga och analysera varje träningspass via din klocka, telefon och app.

GBD-H2000 är ditt oumbärliga verktyg för att utvärdera och maximera varje träningspass. VO2 Max indikerar din kardiorespiratoriska kondition för att öka din kapacitet och förbättra din uthållighet. Aktivitetsloggen sparar genomsnittlig hjärtfrekvens, förbrända kalorier och hjärtbelastning – varje detalj för att ta din träning till nästa nivå.

Oavsett om du erövrar asfalt eller terräng, är GBD-H2000 designad för att överträffa de hårdaste kraven med oslagbar precision och absolut tuffhet. Gör varje träningspass till en seger med G-Shock GBD-H2000!

Nya G-SHOCK DW-H5600 med åttakantig design och pulsmätare

Ta kontroll och gör dig redo att utmana dig själv med den nya serien av G-SHOCK DW-H5600. Dessa klockor bär stolt den ikoniska åttakantiga formen från den ursprungliga G-SHOCK-serien men är dessutom utrustad med en optisk sensor på baksidan av boetten för att noggrant mäta hjärtfrekvensen. Genom att använda LED-ljus kan den registrera förändringar i blodflödet för att spåra din hjärtfrekvens. 

Denna mångsidiga sportklocka inkluderar även accelerometer för stegräkning och aktivitetsmätning. Genom att koppla samman med en smartphone och dess inbyggda GPS får du ökad noggrannhet vid sträckmätning. Klockan har en högupplöst Memory in Pixel (MIP) LCD-skärm för tydlig avläsning under alla förhållanden. Dess boett och armband är tillverkade av miljövänligt biobaserat harts för att minska miljöpåverkan och maximera komforten. DW-H5600 är den perfekta kombinationen av stil, hälsa och hållbarhet!

Casio DW-H5600