Malmö City

Sjöbackens Ur
Adress

Södergatan 13
211 34 Malmö

Öppettider

Vardagar 10.00 - 18.00
Lördagar 11.00 - 15.00
Söndagar Stängt

Avvikande öppettider:
Skärtorsdag 10.00 - 17.00
Långfredag Stängt
Påskafton Stängt
Annandag påsk Stängt

Kontakt

Tel: 040 611 81 21
E-post: 

Loading...
Sjöbackens UR - Stjärnurmakarna

Sjöbackens Ur

För oss är det viktigt att kunden känner sig sedd och förstådd så vår riktlinje är att utgå från varje kunds individuella behov och guida er genom vårt sortiment oavsett om det är en ny produkt eller en reparation.

Vi är ett familjeföretag som grundades 1994 och sedan dess har vår ambition varit att få kunder att upptäcka armbandsurens fascinerade värld. Genom ett stort urval och hög kunskap är vi här för att leda våra kunder till det valet som passar just er oavsett om det är en gåva eller till er själv. Vi vill erbjuda produkter som kännetecknar tradition och känsla oavsett om det är ett mekaniskt ur eller en ny smartklocka. Välkommen in till oss så hjälper vi er med resten.

Servicesverkstad

Att finna en pålitlig serviceverkstad när din klocka är i behov av service eller reparation är inte det lättaste. Minurmakare.se har som mål att ge dig en bekväm lösning av hög kvalitet med fokus på personlig och nära kontakt direkt med våra urmakare.

Verkstaden är belägen utanför Lund där Emil och Magnus tar väl hand om din klocka. Tillsammans innehar de över 40 års erfarenhet som urmakare och är givetvis utbildade och certifierade. Verkstaden innehar högsta externa Omega certifieringsnivå. Utöver det är vi märkesverkstad för välkända tillverkare så som Raymond Weil och Swiss Military by Chrono.

Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig trygg att du och din klocka kommer få den bästa möjliga behandlingen!

Serviceverkstad
Varumärken i butik
Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment med klockor för alla tillfällen. Från Garmins träningsklockor till lyxiga ur från japanska Grand Seiko. Vi hjälper dig att hitta rätt klocka för just dina behov.
Grand Seiko
Certina
Seiko
Casio
Grand Seiko