• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI

Nacka Forum

Nacka Forum
Adress

Nacka Forum
Forumvägen 12
131 53 Nacka

Öppettider

Vardagar 10.00 - 20.00
Lördagar 10.00 - 18.00
Söndagar 11.00 - 17.00

Kontakt

Tel: 08 551 050 30
E-post: nacka@stjarnurmakarna.se

Loading...
Välkommen till Nacka Forum

Din klockbutik i Nacka Forum

Stjärnurmakarna är en rikstäckande butikskedja som har  funnit i över 100 år. Vi har ett arv att vårda. Därför bryr vi oss om  dig och din klocka över tid. I vår butik jobbar indiveder med lång erfarenhet och med bred kunskap från klockbranschen. Personal som är passionerade för service med ett genuint klockintresse. Det innebär att vi kan hjälpa dig med alltifrån att hitta den perfekta klockan utifrån just dina behov, till service och batteribyten etc. 

Du kan känna dig trygg hos oss. Stjärnurmakarna är en auktoriserad återförsäljare. Vår Stjärnförsäkring och Riksgaranti fungerar som ett bra skydd om något oförutsett skulle hända med din klocka.

Följ oss gärna på Instagram @stjarnurmakarnanacka

Varmt välkommen!

Klockservice, batteri- & bandbyte

Vi vill hjälpa dig under hela din  klockresa. Oavsett om du är intresserad av att skaffa en ny klocka,  behöver byta ett batteri eller är i behov av en mer omfattande  klockrenovering.

I butikens verkstad tar vår urmakare hand om och servar klockor enligt strikta servicerutiner. Det innebär att du kan känna dig trygg med den kvalité vi levererar. 

Klockservice
Klockabonnemang
Varumärken i butik
Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment med klockor för alla tillfällen. Från Garmins träningsklockor till kostymklockor från TAG Heuer. Från avancerade smartklockor till robusta barnklockor. Vi hjälper dig att hitta rätt klocka för just dina behov.
TAG Heuer
Seiko
Certina
Tissot
Sjöö Sandström
CASIO
Nyheter - Seiko
Nytt från Seiko
PRX Tissot
Tissot PRX