GANT TIME
GANT TIME

Gant

Gant klockor

GANT - Klockor

GANT behöver ingen större introduktion eller presentation för oss i Sverige. Redan 1949 lanserade Bernard Gantmacher skjortor av varumärket GANT på den amerikanska marknaden. Och just skjortorna, med den klassiska bottom-down funktionen, satte varumärket på kartan. Idag är GANT ett välkänt och framgångsrikt livsstilsvarumärke runt om i världen, som utöver kläder även erbjuder de även skor, heminredning och klockor, för män, kvinnor och barn. Det som kännetecknar GANT är främst kombinationen av amerikansk östkust och college stil i kombination med en europeisk touch. Något som på ett perfekt sätt summerar det vi ofta kallar preppy.

GANT TIME

GANT TIME och klockorna följer naturligtvis samma linje och DNA. Elegant och klassiskt i perfekt balans. Klockorna håller hög kvalité och designen är sofistikerad. Allt till ett bra pris. Själva klockorna är handgjorda enligt hög standard och är antingen utrustade med automatiska eller quartzurverk. I både dam- och herrkollektionerna så finns flera olika familjer och serier med olika uttryck. Från klassiska Park Hill (herr) och Sussex (dam) till nya R.O.P som är mer sportig och ser ut som en dykarklocka, med ett innovativt hållbarhetskoncept i grunden. Oavsett om du gillar läder- och rostfria stålarmband,  kronograffunktioner och dag-/datumfunktioner, så garanterar vi att du hittar minst en GANT klocka du gillar.

GANT Herrklocka
GANT damklocka

GANT - kids & teens

Utöver riktigt snygga dam- och herrklockor så har barnklockor (kids and teens) nyligen lanserats, vilket gör att GANT har klockor för alla. Och precis som för klädkollektionerna så är GANT TIME ett av Sveriges absolut populäraste klockmärken.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info