Finspång

Stjärnurmakarna Finspång
Adress

Kalkugnsvägen 1
612 30 Finspång

Öppettider

Vardagar 10.00 - 17.00
Lördagar 10.00 - 14.00
Söndagar Stängt

Vissa variationer förekommer under sommaren, se FB och Instagram för aktuella öppettider!

Kontakt

Tel: 0122 186 40
E-post: finspang@stjarnurmakarna.se

Loading...
Finspång klockbutik

Välkomna till Lagers Ur & Foto

Lagers Ur & Foto har servat sina kunder i Finspång sedan ca 45 år tillbaka.

Vi håller personlig service och framförallt ett trevligt bemötande högt på vår lista.
Våra montrar är fyllda med klockor från ett flertal märken och vi kan även lösa andra önskemål vid behov. Vi har även smycken från bl.a. Astrid & Agnes, Edblads m.fl.

Batteribyten, länkar och band samt service och renoveringar av armbandsur och fickur ingår i vårt utbud av service. Det tillsammans med fototjänster såsom Id-Foto, utskrift av förstoringar, inramningar samt ett utbud av Kikare & Teleskop gör att du vid ett besök i vår butik kan pricka av flera saker på en gång!
Ta dig tid och besök vår butik i Finspångs Centrum, en Stjärnurmakarbutik med personlig service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker.

Klockservice, batteri- & bandbyte

Vi vill hjälpa dig under hela din klockresa. Oavsett om du är intresserad av att skaffa en ny klocka, behöver byta ett batteri eller är i behov av en mer omfattande klockrenovering.

I butikens verkstad tar vi hand om och servar klockor enligt strikta servicerutiner. Det innebär att du kan känna dig trygg med den kvalité vi levererar.


Följ oss gärna på @stjarnurmakarnafinspang

Klockservice
Varumärken i butik
Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment inom klockor och smycken. För alla tillfällen . Vi hjälper dig att hitta rätt accessoar för just dina behov.
Certina
Garmin
Swiss Military by Chrono
Casio
Gant


Alla märken: Bering, Caravelle, Casio, Certina, CK, DW, DKNY, Fossil, JUST, Gant, Garmin, GUL, Kronaby, MK, Mockberg, Seiko, Skagen, Swiss Military By Crono, Swiss Military Hanowa, (Kikare och stjärnkikare från Focus Nordic & Celestron)

Klockabonnemang