Garmin Fenix 7

Fenix 7

5 produkter

Du har sett 5 av 5 produkter

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

FENIX 7. 7 DAGAR I VECKAN

Ta dig ann alla dina tränings-, outdooraktiviteter och äventyr med Garmins tåliga multisportklockor i serien Fēnix 7. Alla dagar i veckan. Den reptåliga Power Sapphire™- linsen för solenergiladdning använder solen ljus till att förlänga batteritiden – så att du kan ta del av avancerade träningsfunktioner, sportappar och sensorer för hälsoövervakning. Denna avancerade multisportklocka är designad för de mest krävande atleterna och äventyrarna runt om i världen. Med flera kraftfulla funktioner och en robust konstruktion är Fenix serien den ultimata följeslagaren under träning och äventyr.

Nyhet - Fenix 7 Pro! 

Den uppdaterade Pro-serien levererar exceptionell noggrannhet och precision med sin avancerade GPS-teknik och pulsmätning vid handleden. Du kan bl.a. övervaka din träning, mäta distanser och rutter samt analysera din kondition på ett mer detaljerat sätt än någonsin tidigare. Dessutom kan du anpassa din klocka med olika sportprofiler för att få en skräddarsydd upplevelse för varje aktivitet.

Lägg därtill robusta material och en vattentät konstruktion i kombination med lång batteritid som gör att du kan du lita på att din Fenix 7 kommer att hålla jämna steg med dig. Och om det inte vore nog. Fenix 7 är självklart även utrustad med smarta funktioner som musikströmning, kontaktlösa betalningar och smarta aviseringar. Du kan alltså hålla dig uppkopplad och informerad även när du är ute på äventyr.

Garmin Fenix 7 Pro