Garmin MARQ 2

Marq

9 produkter

Du har sett 9 av 9 produkter

Garmin Marq gen 2 klocka

Garmin Marq – exklusiva smartklockor

Garmins Marq Gen 2-serie utgör den ultimata kombinationen av elegans och teknik. Dessa exklusiva och lyxiga smartklockor är designade för dig som strävar efter överlägsen prestanda och stil. Med avancerade funktioner och ett exceptionellt hantverk, erbjuder Marq Gen 2-serien en oslagbar upplevelse för idrottare och äventyrare.

Varje Marq Gen 2-klocka är skräddarsydd för specifika aktiviteter och har specialiserade funktioner för att ex. förbättra din träning och fritidsaktiviteter. Oavsett om du är en äventyrare eller golfspelare, finns det garanterat en Marq klocka som passar dig perfekt. För oss stjärnurmakare som gillar att spela golf är Marq Golfer en solklar favorit!

Fulladdad med funktioner

Med den senaste tekniken och avancerade sensorer ger Garmin Marq Gen 2-klockorna dig precisionen du behöver för att nå dina träningsmål. Du kan mäta din puls, övervaka din sömn, följa GPS-rutter och mycket mer. Dessutom kan du ladda ner appar och anpassa din klocka med olika urtavlor och widgets. Marq Gen 2-serien erbjuder också enastående hållbarhet och vattentålighet, så att du kan använda klockan i alla slags förhållanden. Oavsett om du klättrar på bergstoppar eller simmar i havet kan du lita på att din Marq klocka kommer att hålla jämna steg med dig

Garmin klockor butik Stjärnurmakarna