Smartwatches

Smartklockor - smartwatches

Populära filtreringar


Smartwatches för dam, herr och barn

Smartklockor har blivit allt mer populärt för personer i alla åldrar och med olika typer av intressen och livsstilar. Med en snabb blick på handleden ger smartklockan dig information om din omvärld och om dig själv, därmed har klockan kommit att bli en praktisk hjälpreda i vardagen. Allt fler föräldrar förser deras barn med en smartklocka för att man ska kunna se var barnet befinner sig, t.ex. på väg till skolan, från en kompis eller under en fritidsaktivitet. En trygghet för både barnet och föräldrarna! 

Funktioner som vanligtvis kommer med en smartklocka är GPS, stegräkning, pulsmätning och kaloriförbrukning men förutom dessa finns det en uppsjö av funktioner som är anpassade efter olika typer av aktiviteter och livsstilar. 


Smartklockor för olika aktiviteter och livsstilar

Dykarklockor, golfklockor, klockor med funktioner för segling, flygning och militären. Ja, det finns en smartwatch för allt och alla helt enkelt. Smartklockan kan vara ett bra hjälpmedel för att du ska kunna prestera som bäst när det gäller, oavsett om det är under ett träningspass på gymmet, under en segling eller en golftävling. De olika klockorna har specifika attribut som är anpassade efter olika typer av aktiviteter för att man som användare ska få användning av klockans alla funktioner. 

Smartklockornas boetter är ofta tillverkade av slittåliga material som polyme och syntetharts som båda är en tåligare typ av plast. Dessa klockor är till för att slita med hälsan och är därför tillverkade i material som tål vatten, damm och stötar. Läs alltid produktbeskrivningen för att veta vad som gäller för de olika smartklockorna.


Du kanske även är intresserad av: