• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Digitala klockor

Digitala klockor

Digitala klockor för dam och herr

Digitala klockor anger tid i siffror till skillnad från analoga armbandsur som visar tiden med visare. Digitala klockor visar timmar och minuter men kan även visa sekunder och hundradelar beroende på vilken klocka du väljer. Med hjälp av siffror kan du hålla koll på tiden med större precision och noggrannhet vilket är extra fördelaktigt vid träning och sportaktiviteter där varje sekund - ibland hundradel - räknas.

I sortimentet för dam och herr hittar du allt från digitala klockor i modern design till klockor med klassisk och stilren framtoning.


Mer än precis tidtagning med digitala klockor

Det finns flera klockmärken som tillverkar digitala klockor som erbjuder mycket mer än bara tidtagning av högsta precision. Digitala klockor från Casio, Garmin och Cmee är exempel på smartklockor som visar tid i digitalt format men som även tillhandahåller användaren med insikter om hälsan, vädret och träningsprestationer, för att nämna några funktioner. 


Digitala klockor med hjälpsamma funktioner för barn

För barn är en digital klocka det naturliga steget att få efter att man har lärt sig den analoga klockan. Cmee är ett klockmärke som tillverkar mobilklockor för barn, som har samma funktioner som en mobil; ta emot och skicka sms, in-och utgående samtal, GPS, videochatt, röstchatt, SOS-knapp, väckarklocka och mycket mer. Med nutidens digitala barnklockor är det både roligt och lärorikt att hålla tiden!


Se hela vårt utbud av digitala klockor och ta hjälp av produktbeskrivningarna för att hitta den klocka som passar dig och din livsstil bäst!