Student present - klockor och smycken

Lyxiga presenttips till studenten

Studenten är en viktig och rolig tid i våra liv, på många sätt också symboliskt. Du tar dina första steg ut i vuxenvärlden och lämnar grundskolan bakom dig. Detta är värt att fira. För dig som känner någon som snart tar studenten eller vill uppmärksamma examen genom att överraska med en fin gåva har vi många bra tips. Både klockor och fina smycken är sådant som passar särskilt bra att ge bort som en studentpresent till kille eller tjej.


Student - herrklockor

Studentpresent till honom

Att hålla tiden är viktigt, särskilt för vuxna som behöver komma i väg till jobb och möten. Med andra ord är en klocka ett utmärkt presenttips till såväl tjejer som killar som kommer ha flera viktiga tider och aktiviteter att passa framöver. Om du letar efter en studentpresent till en kille kanske en finare sportig klocka kan vara passande. Sportiga klockor och dykarklockor finns i alla prisklasser och i många olika utseenden. Kanske ett stilsäkert kort från Seiko kan vara bra? Det finns sportklockor i både traditionellt stål men också i svart, grått och flerfärgat. 

För dig som vill ge bort en studentpresent som är extra fin finns det även exklusiva klockor från exempelvis Longines eller Oris. Dessa klockor är en annan prisklass men håller å andra sidan så hög kvalitet att de utan problem kan bäras hela livet. Det kanske vanligaste är annars att ge bort en klassisk klocka som passar perfekt till både vardags, jobb och fest. Tissot och Certina är exempel på två varumärken (swiss made) som har många fina klassiska klockor i sitt sortiment. Och även svenska GANT har ett snyggt och stort sortiment. 

Det är något särskilt med att få ge bort en studentpresent som han kan använda genom livet och blicka ner på och minnas. 

Tips: Prisvärda och snygga klockor av hög kvalité från schweiziska Swiss Military by Chrono - Till både honom och henne! Eller varför inte prisvärd elegans från Candino?

Studentpresent till henne

Utöver klockor finns det många andra bra presenttips för student till både kille och tjej, som exempelvis vackra smycken. Förutom större statementsmycken kan kanske något enklare, men mer kvalitativt, vara att föredra. Vi erbjuder exklusiva guld- och silversmycken från kända varumärken som Schalins, Snö of Sweden, Gynning Jewelry och Thomas Sabo, för att nämna några. 

Ett vackert smycke i kombination med en matchande klocka är alltid ett vinnande koncept om man vill ge något praktiskt och snyggt! Michael Kors är ett av de mest populära varumärkena bland unga tjejer som självklart har tagit tillvara på denna trend och erbjuder matchande örhängen, armband, halsband och klockor. 

Nyhet: Nu hittar du populära varumärken som Astrid & Agnes och Caroline Svedbom hos oss. Garanterat uppdkattade gåvor! 

Här hittar du alla våra smycken och här hittar du våra damklockor.

Tips – nu kan du även köpa herrsmycken från Skultuna, Arock och By Billgren hos oss!

Student - damklockor och smycken
GARMIN - smartklockor

Sportiga studentpresenter?

Om han eller hon som ska firas kanske redan har en fin klocka eller har en aktiv och sportig livsstil så kan en sportklocka (funktionsklocka / smartklocka) vara ett bra alternativ. Det har hänt en hel del när det kommer till den här kategorin av klockor senaste åren, både vad gäller fler funktioner och bättre batteritider. 

En marknadsledare när det gäller den här typen av klockor är varumärket Garmin som erbjuder ett brett sortiment där du definitivt hittar en present som matchar gåvomottagarens krav. Även japanska CASIO och då framför allt G-SHOCK familjen har också robusta och tuffa sportiga klockor. Klockor som även passar bra till dem som ska göra sin militärtjänstgöring eller kanske ska ut och resa.

Tips! Klassiska varumärken inför examen
Bland dessa fina och kända varumärkena hittar du garanterat en fin och uppskattad studentpresent.
Casio
Certina
Garmin
Gant
Seiko
Tissot

 

Presentkort för honom och henne

Om du har svårt att hitta en passande klocka eller helt enkelt behöver fler tips på studentpresent kan vi varmt rekommendera våra presentkort

Ett presentkort kan du köpa med olika summor mellan 250 - 5 000 kronor. Fördelen med våra presentkort är såklart att studenten själv får välja ut något fint som han eller hon tycker om. 

Presentkorten är giltiga i två år och används i våra fysiska butiker samt här på hemsidan. När du beställer smycken för mer än 900 kronor eller en klocka för mer än 400 kronor ingår alltid vår Stjärnförsäkring som skyddar mot skador eller stöld.

Presentkort - klockor och smycken