DEN PERFEKTA PRESENTEN TILL MAMMA

Mammor gör ofta mycket för sina familjer, både synligt och bakom kulisserna. En fin present på mors dag kan vara den perfekta bekräftelsen på att visa din uppskattning och få henne känna den kärlek hon förtjänar. Här har vi samlat våra bästa presenttips till mors dag som värmer en mammas hjärta lite extra!

Ge ett smycke i mors dagpresent

Ett vackert smycke kan vara den perfekta presenten för att visa din mamma hur mycket hon betyder för dig. Hos oss hittar du ett stort sortiment av smycken som passar allas plånbok och preferenser.

Ge din mamma ett slittåligt smycke som hon kan bära varje dag och aldrig behöver ta av sig. Vi erbjuder stilmedvetna och vattentäta smycken från Mockberg. gedigna stålsmycken med slitstark PVD-beläggning som bevarar smyckets vackra färg. Oavsett om din mamma duschar, badar eller tränar behöver hon aldrig tänka på att ta av sig smycket eller oroa sig för att det ska förlora sig vackra finish!

Vattentäta smycken från Mockberg
Smycken från Carolina Gynning

Hos oss hittar du exklusiva smycken från Carolina Gynning. Vackra silversmycken tillverkade av 925 sterlingsilver eller med en 24k guldplätering för extra touch av elegans. De glittrande stenarna är noggrant utvalda cubik zirkoner som får varje smycke ett skina extra mycket. Ge din mamma en gåva som också bär ett budskap för den kärlek du känner för henne. Serien ”Safe and sound” är mer än bara ett vackert smycke, det symboliserar en önskan om att hon alltid får vara frisk och omges av mycket kärlek. Serien ”Älskad” är en stilren smyckesserie där varje smycke bär på en evig påminnelse om hur betydelsefull din mamma är för dig. Det enkla men oerhört starka ordet ”Älskad” står ingraverat på varje smycke från denna kollektion.

Utforska vårt sortiment av prisvärda och trendmedvetna smycken från Lily and Rose eller Snö of Sweden. Hos oss hittar du den perfekta mors dagpresenten som både är prisvärd och ändå utgör ett statement i stil och elegans. Oavsett om din mamma föredrar en subtil och klassisk stil eller älskar att låta sin smycken ta plats, så har vi något som kommer passa henne perfekt.

Ge din mamma en klocka

Att ge din mamma en klocka i mors dagpresent är en fantastiks symbol för att visa din uppskattning för att den tid hon engagerar i er familj. En klocka är inte bara ett praktiskt verktyg för att hålla koll på tiden, det är också en accessoar som kan säg mycket om vem din mamma är som person. Är din mamma en sportig person som älskar att träna och röra på sig. Ge henne en Garmin klocka som hjälper henne hålla uppe tempot i vardagens alla bestyr. Med en Garmin Lily 2 Classic får hon en liten men snygg klocka med oväntade funktioner. Bakom den vackra urtavlan döljer sig en LCD-skärm med mängder av funktioner såsom energiövervakning, stegräknare, inbyggda sportappar och mycket mer!

Kanske uppskattar din mamma en mer stilren och elegant klocka. Hos oss hittar du ett stort sortiment från Bering som erbjuder klockor i typiskt nordisk design av hög kvalité! Med inspiration från skönheten i Arktis kännetecknas stilen i Berings kollektioner av tydliga, strömlinjeformade former och ren elegans.

Andra stilrena varumärken som också lockar med den tidlösa och nordiska stilen är Skagen, Gant eller Daniel Wellington. Deras kollektioner erbjuder en sofistikerad enkelhet som passar både till vardags och speciella tillfällen.

Garmin Lily 2
Candino klockor

Har din mamma ett öga för kvalité men ändå inte vill tumma på designen? Utforska vårt sortiment från Candino. Ett schweiziskt varumärke med ett brett utbud av vattentäta klockor med safirglas och hög precision, redo att följa din mamma i alla hennes dagliga bestyr. Candino klockor erbjuder schweiziskt kvalité till ett pris som är överkomligt för de flesta plånböcker. Med tidlös design i flertalet olika utföranden är vi övertygade om att du kommer hitta något som passar din mamma perfekt.

Gravera din gåva

Ge din mors dagpresent en personlig touch genom att gravera den. Hos oss erbjuder vi möjligheten att göra din gåva ännu mer minnesvärd genom att gravera en speciell hälsning, ett viktigt datum eller din mammas namn på klockan eller smycket. Kontakta någon av våra butiker för att få hjälp att gravera din gåva och ge din mamma en mors dagpresent som påminner henne om hur viktig hon är varje dag.

Oavsett vad du väljer att ge din mamma i mors dagpresent så är det en betydelsefull gest som uttrycker din kärlek och tacksamhet till henne. Låt din omtanke lysa igenom och göra hennes mors dag extra speciell.