LYXIGA PRESENTER TILL ALLA HJÄRTANS DAG

Nu är det hög tid att börja fundera på en alla hjärtans dag present till den eller de personer som är extra speciella i ditt liv. Oavsett om det är din pojkvän, flickvän, mamma, pappa, son eller dotter så har vi presenttips som garanterat får hjärtat att klappa lite extra.

FAKTA OM ALLA HJÄRTANS DAG

Numera är Alla hjärtans dag en dag då vi firar kärleken extra mycket, men hur kommer det sig att vi gör det? Alla hjärtans dag härstammar från firandet av helgonet Sankt Valentin och har rötter så långt bak som på 400-talet. Det var dock först under medeltiden som romantiken kom in i bilden. En teori är att pojkar och flickor parades ihop två och två inför lekar och danser medan en annan teori är att folk trodde att fåglarna under februari månad sökte och fann en partner. Dessa båda teorier inspirerade i sin tur pojkar och flickor att fundera över vem just deras “valentin” skulle bli. Idag firas alla hjärtans dag den 14:e februari och fokus ligger främst på att uppvakta den man tycker om med blommor, godis eller en present. Är du ute efter en lite lyxigare present än en chokladask så är vårt förslag att uppvakta den du håller kär med en klocka, ett vackert smycke eller ett presentkort!

Man och kvinna krokar finger med varandra
Klockbox - klockförvaring

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL DIN POJKVÄN

Självklart vill du uppvakta din pojkvän lite extra på Alla hjärtans dag! En fin middag, ett spabesök eller ett biobesök är förslag på aktiviteter som alltid uppskattas. Vill du istället ge honom en gåva är en klocka ett exempel på en present man har stor nytta av året runt och som håller under en lång tid framöver. Spana in vårt stora sortiment av herrklockor, kanske hittar du en alla hjärtans dag-favorit till din käraste? 

Svårt att bestämma dig? Vi tipsar om 5 olika stilar på herrklockor för att guida dig rätt! 


ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL DIN FLICKVÄN

Uppvakta din flickvän med något alldeles extra på Alla hjärtans dag! Ett fint smycke eller en tidlös klocka är en gåva som vi lovar att hon kommer att uppskatta! Gillar hon feminina och romantiska accessoarer eller föredrar hon en mer minimalistisk och stilren design? Oavsett vad hon föredrar så garanterar vi att vi har något som kommer få hennes ögon att tindra lite extra! Här hittar du vårt breda sortiment av damklockor!

Hitta en klocka som passar din fru eller flickväns stil - vi listar 5 olika stilar på damklockor!

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL DITT BARN

Självklart är ditt barn, syskonbarn eller barnbarn värd en present på alla hjärtans dag! Är det dags för den allra första klockan eller en uppgradering av tidigare armbandsur? I barnsortimentet hittar du fina och praktiska modeller som gör det enkelt att hålla koll på tiden. Ta gärna en titt på barnkollektionen och se om du kan hitta någon fin alla hjärtans dag present till din lilla favorit. Du hittar barnklockor här!


ALLA HJÄRTANS DAG PRESENTEN SOM ALLA BLIR GLADA FÖR: PRESENTKORT!

Ibland är det enklare att låta personen du vill skämma bort få välja ut sin egen present. Vi säljer presentkort med valörer på 250, 500 och 1000 kronor. Att välja en alldeles egen klocka eller accessoar kan ju vara det lyxigaste som finns och det blir garanterat en gåva som personen ifråga vill ha och blir lycklig utav. Och det är ju faktiskt hela poängen, eller hur?

Kom in till någon av våra butiker för att få extra god service eller spana in sortimentet av klockor och smycken online.

Presentkort från Stjärnurmakarna