Black Friday 2021
Black Friday 2021

Välkommen till vår stora kampanjdag, Black Friday. I år kan du fynda en eller flera nya favoriter från välkända varumärken till *20-30% rabatt. Du behöver ingen rabattkod utan det är priset som kommuniceras som gäller. Unna dig själv eller någon du tycker om en ny klocka eller smycke. Och kanske är det redan dags att inhandla årets julklappar? Oavsett, passa på nu - kampanjen gäller endast idag (26/11)!

*Exkluderat från våra Black Friday erbjudanden är samtliga produkter från Apple samt våra presentkort (produkterna kan du såklart köpa men utan rabatt). Vårt klockabonnemang ingår ej i kampanjen. Erbjudandet gäller endast online på stjarnurmakarna.se, flera av våra butiker har däremot också fina erbjudanden så ett tips är att besöka din lokala handlare om du vill ”klämma och känna” på produkterna! Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

30% rabatt på schweiziska kvalitetsklockor

Idag erbjuder vi hela 30% rabatt på samtliga klockor från Swiss Military by Chrono. Det som kännetecknar varumärket och kollektionen är främst den goda kvalitén (5 års garanti) i kombination med en sportig och klassisk design. Klockorna tillverkas i den vackra lilla staden Solothurn i Schweiz.

Passa på - ta del av erbjudandet här!

Swiss Military by Chrono
Auktoriserad återförsäljare

Välkända varumärken

Hos oss hittar du starka varumärken från bl.a. Schweiz, Japan och Sverige. Här är några av våra favoriter som du idag får 20% rabatt på.

Certina, Tissot, Seiko, Casio, TAG Heuer, Longines, Oris, Sjöö Sandström, Gant, Garmin

När du köper en klocka från Stjärnurmakarna, som auktoriserad återförsäljare, kan du känna dig trygg med att den är äkta och att garantier gäller. Du får dessutom vår Stjärnförsäkring och Riksgaranti. 

Bra att veta om öppet köp, leveranser etc.

Hos oss får du 60 dagars öppet köp när du köper en produkt online (läs mer här). Det innebär att det går alldeles utmärkt att köpa julklappar osv. under Black Friday.

Klockor som finns i lager skickas från oss inom 1-2 arbetsdagar (5-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Anledningen till detta är att vi från och till upplever störningar i leveransförmågan från vissa leverantörer/varumärken vilket beror på en tillfälligt begränsad lagersituation. Detta kan även påverka dig som slutkund och innebär i så fall en fördröjning av leveransen. Vi gör såklart allt vi kan för att undvika detta och i de fall en klocka är inte finns hos vare sig oss eller leverantören försöker vi lösa det på bästa sätt, snabbt och smidigt.

Vi bygger om och förbättrar vår hemsida inför 2022, vilket gör att vi för tillfället inte kan visa lagersaldon för din lokala butik (vänligen kontakta butiken för aktuell information).

Med vänlig hälsning // Stjärnurmakarna

Öppet köp och leveranser
Klockabonnemang