GPS-klockor för barn

4 produkter

Du har sett 4 av 4 produkter

Köp barnklockor med GPS

Barnklockor med GPS har ökat i popularitet i och med att dagens barn och unga vuxna blir allt mer självständiga i ung ålder. Som förälder är det viktigt att kunna känna sig trygg när ens barn är ute på egna äventyr eller på väg till och från skola och aktiviteter, och då är en GPS-klocka en praktiskt lösning för att hålla koll på sitt barn på distans. Vanligt bland dessa klockor är att klockans GPS kopplas till en app där du som förälder både kan spåra samt ringa till klockan. Observera att GPS-klockor från olika varumärken kan skilja i funktionalitet så läs på om vad som gäller för klockan ditt barn är intresserad av. 


Praktiska funktioner hos GPS-klockan

Beroende på vilket varumärke GPS-klockan kommer ifrån kan funktionerna skilja sig åt, därför kan det vara bra att veta vilka funktioner som kan tänkas finnas så att du som köper klockan vet vad du kan kolla efter på produktbeskrivningen. 

En barnklocka med GPS som går att koppla till en mobil kan ofta ta emot in-och utgående samtal, ta emot sms och vägleda användaren via GPS. Vissa klockor erbjuder även möjligheten att använda röstchatt samt videochatt för enkelt kommunikation med vänner och familj. För enkel åtkomst av telefonnummer är en telefonbok i klockan en praktisk funktion så att barnet alltid har viktiga nummer nära till hands. Flertalet barnklockor med GPS har även en SOS-knapp som barnet kan använda för att snabbt kunna larma vid behov. 

Andra praktiska funktioner som GPS-klockor kan erbjuda är stör ej-läge, “hitta min klocka”, stegräknare, väckarklocka samt kamera. De flesta GPS-klockor styrs via en app när man kan anpassa sina inställningar. 


Du kanske även är intresserad av: