GARMIN MARQ Captain 010-02006-07

010-02006-07
19 849 kr

Beställningsvara

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

MARQ Captain är en lyxig och modern smartwatch som briljerar när flottan navigeras, med avancerade marina funktioner som helt enkelt inte finns på traditionella klockor. Klockan har en robust boett i titan med en keramisk bezel samt ett jacquardvävt band som tillverkas i södra Frankrike. Seglingsfunktionerna, inklusive kryssningsguidningen är utformade för dem som tillbringar livet vid rodret. Vindhastighet och vindriktning, samt temperatur och tidvatteninformation kan hjälpa dig att avgöra om det är rätt förhållanden för en dag på vattnet. Klockan är dessutom förprogrammerad med skidkartor, golfbanor och mängder med smarta funktioner!

Specifikationer

Andra egenskaperHöjdmätare, Kalender, Kalorimätare, Temperaturmätare, GPS, Bluetooth, Alarm, Garmin Music, Pulsmätare direkt på handleden
ArtikelgruppUr L 38-44 mm
BoettfärgSilver
Boettstorlek46 mm
Display/funktionLjus, Världstid, Datum, Garmin Pay, Smartwatch
EAN7,53759E+11
FamiljMarq
Färg amband/länkBlå
Försäkring
Ja
Glas, ur/klockaSafir
LåsSpänne
Material Armband/länkAnnat armband
Material ur/klockorTitan
MålgruppVuxna, Herr
Typ av urSmartwatch
USP1Marina funktioner
USP2Garmin Pay
Vattentäthet10 ATM
Verk, UrSmartwatch
VarumärkeGarmin

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info