GARMIN MARQ Golfer Gen 2
GARMIN MARQ Golfer Gen 2
GARMIN MARQ Golfer Gen 2
GARMIN MARQ Golfer Gen 2
GARMIN MARQ Golfer Gen 2
GARMIN MARQ Golfer Gen 2
GARMIN MARQ Golfer Gen 2

GARMIN MARQ Golfer Gen 2

ShapeCreated using Figma
Virtuell Caddie
ShapeCreated using Figma
Vindhastighet och -riktning

Du trivs under press. Du känner dig levande när segern är inom räckhåll. Du kräver det bästa. Du vill ha en modern klocka som speglar din passion för sporten.

Webblager:

Beställningsvara

27 949 kr

Beskrivning

Detaljer

KOMPROMISSLÖS DESIGN

Visa för andra att du lever för sporten. Denna lyxiga, moderna tool watch har ett trefärgat, grönt jacquardvävt nylonarmband, fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappkontroller och en boett på 46 mm tillverkad av titan av klass 5 för en extremt hållbar design.

BATTERITID

Få otrolig batteritid som håller jämna steg med din träning, med ett laddningsbart litiumbatteri som håller i upp till 16 dagar med gester och upp till 6 dagar i ”alltid på”-läge.

VIRTUELL CADDIE

Få hjälp från en caddie direkt på handleden när den paras ihop med en kompatibel smartphone. Virtuell caddie tar hänsyn till vindhastighet och -riktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH -RIKTNING

Klockan visar vindhastighet och -riktning vilket gör det mycket enklare att lista ut vilken klubb som ska användas och i vilken riktning du ska svinga.

42 000 FÖRINLÄSTA BANOR

Klockan levereras med fler än 42 000 förinlästa CourseView-kartor i fullfärg över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

KLUBBREGISTRERING

Para ihop klockan med de medföljande klubbspårningssensorerna Approach® CT10 för mer avancerade spårningsfunktioner, inklusive platser, avstånd och klubbtyp.

PLAYSLIKE-AVSTÅND

Med playslike-avstånd justeras enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW

Med green view visas varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN

Få snabbt avstånd till den främre, mittre och bakre delen av greenen, så att du kan slå som du önskar.

PINPOINTER

När du befinner dig i döda vinklar talar funktionen PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje sving.

HINDERVY

Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

DATA FÖR GREEN-KONTURER

Planera ditt bästa inspelsslag och sänk putten med data för green-konturer. Med ditt aktiva medlemskap i appen Garmin Golf™kan du se greenens lutningsriktning på utvalda banor direkt på enheten.

JETLAG-VÄGLEDNING

Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN

Klockan mäter hela tiden puls2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.

HEALTH SNAPSHOT™

Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri3, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.

SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING

Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn2. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™

Optimera kroppens energireservergenom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

PULSE OX-SENSOR

Du kan kontrollera din pulsoximetri för att få information om hur din syrenivå anpassar sig efter den tunna luften på hög höjd3.

STRESSÖVERVAKNING

Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

SPORTAPPAR

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.

TRAINING READINESS

Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.

HRV-STATUS

Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitetmedan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt team från Firstbeat Analytics™.

TRÄNINGSSTATUS

Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS

Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.

GARMIN COACH

De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.

PACEPRO™

Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.

VO2 MAX

Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.

PRESTATIONSDATA

Visa avancerade träningsdata som omfattar uppskattningar för löpdynamik, VO2 Max, återhämtningsrådgivare och mer.

UTHÅLLIGHET I REALTID

Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.

SATIQ™-TEKNOLOGI

Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.

ABC-SENSORER

Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER

TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen. Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.

CLIMBPRO

Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning, samt nedstigningar och platta partier.

SKIDKARTOR

Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.

SMARTAVISERINGAR

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.

STOCK TRACKER

Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier4 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.

TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™

Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.

MUSIKAPPAR

Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.

CONNECT IQ™

Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER

När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor.