GARMIN MARQ Adventure Gen 2
GARMIN MARQ Adventure Gen 2
GARMIN MARQ Adventure Gen 2
GARMIN MARQ Adventure Gen 2
GARMIN MARQ Adventure Gen 2
GARMIN MARQ Adventure Gen 2

GARMIN MARQ Adventure Gen 2

ShapeCreated using Figma
Stigningsplaneraren Climbpro
ShapeCreated using Figma
Navigera nästa rutt med ABC-sensorer

Du utforskar outforskade områden. Tänjer på gränserna och bryter barriärer. Du kräver det bästa. Du vill ha en modern klocka som speglar din passion för äventyr.

Webblager:

Beställningsvara

26 749 kr

Beskrivning

Detaljer

KOMPROMISSLÖS DESIGN
Denna lyxiga, moderna tool watch är byggd för att sticka ut och har ett armband i läder och FKM-gummi, fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappkontroller och en boett på 46 mm tillverkad av titan av klass 5 för en extremt hållbar design.
BATTERITID
Få otrolig batteritid som håller jämna steg med dina äventyr, med ett laddningsbart litiumbatteri som håller i upp till 16 dagar med gester och upp till 6 dagar i ”alltid på”-läge.
SATIQ™-TEKNOLOGI
Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.
ABC-SENSORER
Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.
CLIMBPRO
Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.
NEXTFORK™ MAP GUIDE
Förinlästa TopoActive-kartor över Europa med NextFork-kartor med vägledning ger bättre överblick, så att du kan navigera på stigar och se bortom nästa sväng.
ACKLIMATISERING
Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri1, puls2 och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.
EXPEDITIONSAPP
Spara batteri med expeditionsappen så att du kan förlänga dina resor in i vildmarken med veckor.
TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER
TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen. Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.
ROUND-TRIP ROUTING
Ange en distans som du vill köra och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Med Trendline™ popularity routing hittar du de bästa lokala stigarna.
TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.
SKIDKARTOR
Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.
GOLFBANOR
Ta del av full-färgs CourseView-kartorför fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och avancerade funktioner såsom PlaysLike-avstånd.
ORIENTERING
Använd den etsade kompassinfattningen på 360-grader och orienteringsfunktionen för att navigera med en klassisk kompass överlagrad på en karta.
JETLAG-VÄGLEDNING
Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).
PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Klockan mäter hela tiden puls2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.
HEALTH SNAPSHOT™
Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri1, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.
SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING
Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn2. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.
ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireservergenom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.
STRESSÖVERVAKNING
Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.
SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.
TRAINING READINESS
Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.
HRV-STATUS
Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitetmedan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt team från Firstbeat Analytics™.
TRÄNINGSSTATUS
Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.
ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.
GARMIN COACH
De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.
PACEPRO™
Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.
VO2 MAX
Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.
UTHÅLLIGHET I REALTID
Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.
DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS
Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.
ÅTERHÄMTNINGSTID
Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.
OFFPISTÅKNING
Håll dig informerad även ute i snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning.
LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK
När den är ihopparad med HRM-Pro™Plus pulsmätare (säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass.
SURFFUNKTIONER
Denna träningsklocka samverkar med widgeten Surfline® för att ge dig information om tidvatten, våghöjd, vind och surf för de fem närmaste platserna och med hjälp av appen Surfline Sessions™ skapar den även videor av alla vågor som du surfar på framför en Surfline-kamera.
SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.
STOCK TRACKER
Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier3 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.
TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™
Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.
MUSIKAPPAR
Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.
CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.
SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor.