Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5
Garmin Vívoactive 5

Garmin Vívoactive 5

ShapeCreated using Figma
Upp till 11 dagars batteritid
ShapeCreated using Figma
Energiövervakning
Webblager:

Beställningsvara

3 599 kr

Beskrivning

Detaljer

Garmin Vívoactive 5 – Framtagen för att du ska kunna vara aktiv!

Vívoactive 5 har avancerade hälso- och träningsfunktioner och är mer än bara en smartwatch – den är en personlig tränare på handleden som hjälper dig att nå dina mål.

Energiövervakning med Body Battery

Se energinivåer under dagen så att du vet när kroppen är laddad och redo för en aktivitet, eller när den är trött och behöver ladda om med sömn eller vila. Och få ännu mer detaljer och personlig information om hur sömn, tupplurar, dagliga aktiviteter och hög stress påverkar energinivåerna.

Sömncoach

Få sömnresultat och personlig coachning kring hur mycket sömn du behöver och hur du kan förbättra din sömnkvalitet. Du kan följa olika sömnstadier och tupplurar – och se flera viktiga mätvärden under sömnperioden, som HRV-status för att bättre förstå din hälsa.

Inbyggda sportappar

Registrera alla dina aktiviteter med fler än 30 förinstallerade sportappar för utomhussporter med GPS och inomhussporter – inklusive gång, löpning, cykling, simning i bassäng, aktiviteter för rullstolsanvändare och mycket mer.

Återhämtningstid

Få bättre förståelse för hur varje träningspass påverkar din kropp och hur mycket tid du behöver för att återhämta dig så att du kan anta alla träningsutmaningar. 

Morgonrapport

Få en översikt över sömn, återhämtning, kalenderhändelser, HRV-status och mer i din smartwatch så fort du vaknar. Du kan även anpassa rapporten så att den visar vad du vill se.

Smartaviseringar och SMS

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt i din smartklocka när den är ihopparad med din kompatibla iPhone- eller Android-smartphone. Med en Android-telefon kan du svara på sms med klockans tangentbord direkt på skärmen och visa bilder som skickats direkt till dig på klockans skärm.