Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend
Garmin Vivomove Trend

Garmin Vivomove Trend

ShapeCreated using Figma
Traditionellt analogt utseende
ShapeCreated using Figma
Garmin Pay
Webblager:

I lager

3 949 kr

Beskrivning

Detaljer

Batteritid
Ladda mindre med en batteritid på upp till 5 dagar i smartwatchläge och ytterligare en dag vid endast analog användning. Femton minuters laddning ger upp till 1 dags batteritid i smartwatch-läge. Njut av bekvämligheten med trådlös laddning med de flesta Qi-certifierade laddningsplattor (ingår inte).

Ett snyggt smycke på din handled
Vívomove® Trend finns i flera färger och har en infattning i rostfritt stål, kupolformat glas och bekvämt silikonarmband, vilket gör att den passar perfekt både på jobbet, på träningen eller på fest - var du än är. Och den är kompatibel med 20 mm armband med snäppspänne som är branschstandard.

Traditionell klockdesign
Den dolda pekskärmen visas bara när du behöver den. Klockvisarna flyttar sig dynamiskt när du interagerar med pekskärmen.

Smartaviseringar
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med din kompatibla Apple® eller Android™ smartphone. Du kan även svara på SMS om du har en Android-telefon.

Trådlösa betalningar med Garmin Pay
Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay

Säkerhets- och spårningsfunktioner
När din smartwatch och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din aktuella position skickas till dina kontakter manuellt eller – när du promenerar, springer eller utför utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor. 

Kronograftimer och stoppur
Se sekunderna ticka när visarna synkroniseras med varandra som stoppur och timer. 

Garmin connect-appen
Se din hälso- och träningsinformation, få kontakt med och tävla med vänner, registrera dig för utmaningar och få utmärkelser och ännu mer, allt i ett, helt kostnadsfritt utan abonnemang smartphone-appen. 

Energiövervakning med body battery
Se kroppens energinivåer under dagen så att du vet när kroppen är laddad och redo för en aktivitet, eller trött och behöver ladda om med vilsam sömn. 

Pulsmätning vid handleden
Denna smartklocka mäter din puls1 flera gånger i sekunden och meddelar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du anstränger dig under aktiviteter, även då du simmar. 

Sömnregistrering och sömnresultat
Förstå hur din kropp återhämtar sig med vår funktion för att övervaka sömn. När du vaknar får du ett sömnresultat, en sammanställning av dina sömnstadier, pulsoximetri4 och andning, tillsammans med detaljerad information för bättre sömnkvalitet. 

Pulse OX-Sensor
Använd pulsoximetrisensorn4 för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen, eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre. 

Stressövervakning
Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kan uppmana dig att utföra en kort andningsövning när klockan upptäcker att du känner du dig stressad. 

Avslappnande andning
När du vill koppla av eller fokusera kan du starta en andningsövning som aktivitet så mäter klockan stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

Hälsoregistrering för kvinnor
Använd appen Garmin Connect för att följa din menstruationscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning och ännu mer. Du kan till och med se och logga uppgifter på handleden. 

Vätskekontroll
Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål i träningsklockan för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.

Registrera din andning
Se hur du andas under dagen, när du sover och under andningsövningar eller yogaaktiviteter för att få en bättre förståelse för hur du andas.

Ansluten GPS
Anslut till din kompatibla smartphones Anslut till GPS:en på din kompatibla smartphone så att du får mer exakt distansmätning under promenader, cykelturer och löpturer utomhus.

Metabolisk ålder
Den här funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är. Du får även tips om hur du sänker din metaboliska ålder (den smarta vågen Index™ S2 krävs för att använda värdet kroppsfett i procent). 

Intensiva minuter
Med Intensiva minuter ger dig en bättre uppfattning om när du uppnått det under dagen och under vilken aktivitet. 

Förinlästa sportappar
Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, styrketräning, konditionsträning, simning i bassäng med mera. 

Träningsmätning
När du är ute mäter vívomove® Trend-smartwatchen steg1, trappor, kalorier, intensiva minuter och mycket mer. Du kan även synkronisera data med flera smartwatches från Garmin. 

Vattenklassning
Den här klockan är vattentålig, vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa. 

Liten, elegant design
Med en boett på bara 40 mm sticker den bara ut för att den är så snygg.