Garmin Lily™ - Classic Edition White
Garmin Lily™ - Classic Edition White

Garmin Lily™ - Classic Edition White

ShapeCreated using Figma
2 års garanti
ShapeCreated using Figma
6 månader gratis försäkring

Garmin Lily Classic Edition White är en liten smartwatch som kombinerar stil med stor funktionalitet. Håll dig uppkopplad på ett modernt men klassisk sätt och upptäck Garmin Lilys breda sortiment av funktioner.

Som den minsta Garmin smartwatch hittills, sitter klockan mycket snyggt på din handled och har ett klassiskt vitt läderarmband som är kombinerad med en elegant guldfärgad boett. Med det utbytbara armbandet går det lätt för dig att matcha klockan med din unika stil.

Webblager:

Beställningsvara

3 249 kr

Beskrivning

Detaljer

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™

Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN

Klockan mäter kontinuerligt din puls3 och du kan ställa in att den ska varna dig om pulsen är för hög eller för låg.

STRESSREGISTRERING

Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer även att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad.

MENSREGISTRERING

Använd appen Garmin Connect™ för att ha koll på din menstruationscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med se och logga uppgifter på handleden

VÄTSKEKONTROLL

Logga ditt dagliga vätskeintag direkt på klockan. Du kan till och med ställa in påminnelser om att du ska dricka, skapa mål och se historik och framsteg i Garmin Connect-appen.

ANDNINGSREGISTRERING

Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

PULSE OX-SENSOR

Använd Pulse Ox-sensorn4 för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen, eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre.

AVSLAPPNANDE ANDNING

När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas

AVANCERAD SÖMNREGISTRERING

Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier3, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri och andningsdata.

SMARTAVISERINGAR

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibla smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER

När klockan och telefonen är ihopparade kan du skicka ett assistanslarm med din realtidsplats till utvalda kontakter.

KALENDERVY

När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du enkelt kolla vad som kommer hända under dagen direkt från handleden.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT

Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen är en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela

TRÄNINGSMÄTNING

När du är ute mäter Lily steg, förbrända kalorier, intensiva minuter och mycket mer.

SPORTAPPAR

Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, pilates, konditionsträning, avslappnande andning, styrketräning med mera.

UPPKOPPLAD GPS

Anslut till GPS:en på din kompatibla smartphone så att du får mer exakt distansmätning under promenader, cykelturer och löpturer utomhus.

BATTERITID

Håll igång längre med en batteritid på upp till 5 dagar i smartwatchläge.

VATTENKLASSNING

Den här klockan är vattentålig vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.

LITEN, LÄTT MODELL

Med en lätt boett som bara är 34 mm känner du knappt av klockan. Det enda du märker är hur snygg den är.