GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic
GARMIN Lily 2 Classic

GARMIN Lily 2 Classic

ShapeCreated using Figma
LCD-skärm
ShapeCreated using Figma
Garmin Pay
Webblager:

Beställningsvara

4 199 kr

Beskrivning

Detaljer

Modernt men oväntat
Lily 2 Classic erbjuder mer än vad du förväntar dig. Bakom dess stilrena yta döljer sig en skärm i det fördolda och en lins med trendigt mönster, tillsammans med viktiga hälso- och träningsfunktioner. Det är en kompakt och elegant smartklocka som är skapad för att inte bara förbättra din yttre stil, utan också främja ditt inre välbefinnande.

Liten och snygg
Lily 2 är en kompakt och elegant smartklocka med anodiserad aluminiumboett och vacker mönstrad lins. Den har en ljusstark skärm som aktiveras med ett snabbt klick eller handledsvridning.

Energiövervakning med Body Battery™
Övervaka dina energinivåer under dagen för att exakt känna av när din kropp är redo för aktivitet eller i behov av återhämtande sömn. Att vara medveten om dina energicykler hjälper dig att optimera din dagliga prestanda och säkerställa att du ger din kropp rätt tid för vila och återhämtning när det behövs.

Sömnregistrering
Få insiktsfulla resultat om din sömnkvalitet och erhåll värdefull kunskap om hur du kan förbättra den med Garmin's avancerade teknologi. Med möjligheten att övervaka olika sömnstadier, puls och kroppsrörelser ger Lily 2 en övergripande bild av din nattliga återhämtning. Genom att analysera dessa parametrar får du inte bara en förståelse för din nuvarande sömnkvalitet utan även verktygen för att göra informerade justeringar och främja en hälsosam och återhämtande sömnmiljö.

Tränings- och Sportappar
Medan du är på språng, håller smartklockan Lily 2 koll på dina prestationer, inklusive steg, förbrända kalorier, intensiva minuter och mycket mer. För att addera variation till din träning, kommer Lily 2 utrustad med inbyggda sportappar som täcker allt från konditionsträning och yoga till dansträning och styrketräning. Oavsett vilken träningsform du föredrar, ger dessa specialanpassade appar dig möjlighet att skräddarsy och optimera din träning direkt från handleden. Lily 2 är din allt-i-ett träningspartner för en mångsidig och effektiv träningsrutin.

Garmin Pay
Utför dina köp snabbt och bekvämt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay. Genom deltagande leverantörer ger Garmin Pay dig möjligheten att smidigt betala för dina inköp utan att behöva fiska upp din plånbok eller telefon. Lily 2 Classic erbjuder en modern och smidig betalningsupplevelse direkt från din handled, vilket gör dina köp ännu enklare och mer bekväma.

Ansluten GPS
Optimera din utomhusträning genom att enkelt ansluta till GPS:en på din kompatibla smartphone. Med denna funktion får du exakt spårning under promenader, cykelturer och löprundor utomhus. Lily 2 ser till att du har tillgång till detaljerade kartdata och exakt platsinformation, vilket ger en förstklassig träningsupplevelse. Koppla enkelt samman din smartklocka med din smartphone och utforska världen med precision och tillförlitlighet i varje steg, pedaltramp eller löpsteg.