Bering - Time to Care

Time to Care

2 produkter

Bering Automatic
Bering

Bering Automatic

3 399 kr
Bering Automatic
Bering

Bering Automatic

3 399 kr

Du har sett 2 av 2 produkter

Time to care box

Time to Care - Bli en del av insatsen för isbjörnarna

Berings senaste klockkollektion är inte bara en symbol för innovation utan också ett uttryck för deras långvariga stöd till Polar Bears International sedan 2011. Varje klocka i denna kollektion genererar en donation på 15 dollar till Polar Bears International's arbete för att säkra isbjörnarnas överlevnad och bevara havsisen de behöver. Över 300 000 dollar har redan donerats. Genom att bära en klocka från denna vackra kollektion adderar du inte bara elegans till din stil utan blir också en del av insatsen för att skydda dessa magnifika varelser och deras livsmiljö. Vi är stolta över vårt partnerskap med Bering och Polar Bears International och ser fram emot en framtid där isbjörnar och deras hem fortsätter att vara en del av vår planets skönhet.

Klockan som återspeglar den felfria skönheten i Arktis

Urtavlan är i den ikoniska arktiska blå nyansen från Bering och är smyckad med vita och silverfärgade index och visare, vilka lyser i mörkret för optimal läsbarhet. En särskild detalj som förhöjer dess skönhet är den vita spetsen på sekundvisaren, som tillför en subtil kontrast och speglar den felfria skönheten i Arktis.

Det transparent baklocket är en karakteristisk detalj hos Berings automatiska klockor, vilket möjliggör en inblick i det högkvalitativa urverket. Det harmoniserar elegant estetik med funktionell design, vilket ger en unik och fascinerande dimension till klockan. Den graverade isbjörnen på klockans krona är en unik detalj som fulländar klockans design och samtidigt betonar syftet med kampanjen.

Bering 19435-Charity