• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Daniel Wellington

Daniel Wellington

Filtrera resultatet:

177 produkter

Sortera på:
Daniel Wellington

Klockor från Daniel Wellington

Historien bakom svenska varumärket Daniel Wellington börjar med en resa halvvägs runt jordklotet där Filip Tysander, grundaren av Daniel Wellington, av ren slump mötte en spännande herre från de brittiska öarna. Mannen hade förmågan att vara gentlemannamässig men ändå avslappnad och opretentiös. Han hade en oklanderlig stil och älskade att bära sina vintageklockor med gamla väderbitna Natoremmar. Hans namn? Daniel Wellington, förstås. Mötet och mannen inspirerade Filip att dra igång sitt egna klockmärke och resten är idag historia. En annan del av framgången, utöver klockorna, har varit hur innovativt bolaget varit med att bedriva försäljning online och inte minst marknadsfört sig via sociala medier.
Det som främst kännetecknar Daniel Wellington och som ligger bakom succén är den klassiska designen i minimalistisk och elegant stil. Även de utbytbara banden är något som bidragit till framgången.

Klockor för både kvinnor och män

I Daniel Wellingtons sortiment finner du klockor för både honom och henne. I guld, silver och roséguld. Det finns även andra accessoarer som smycken och klockarmband (NATO-remmar eller läderarmband) i olika stilar vilket gör att du kan mixa och matcha beroende på outfit och tillfälle. Klockorna och boetterna är generellt tunna och utan alltför många funktioner. Det gör att de passar bra oavsett om du väljer ett färgglatt NATO- eller ett mer elegant läderband.

DW