KÖP ELLER REPARERA DIN KLOCKA I STOCKHOLM

Stockholm är staden som erbjuder det mesta, däribland ett stort utbud av butiker som säljer klockor och accessoarer samt lagar klockor som behöver reparation. Oavsett om du är ute efter en ny märkesklocka till dig själv, en present till någon närstående eller helt enkelt behöver byta ett klockbatteri bemöter våra Stjärnurmakare dig med stort engagemang och expertis. Välkommen in till någon av våra butiker i Stockholm!

BYTA BATTERI PÅ KLOCKA I STOCKHOLM

Batteridrivna klockor kräver byte att batteri då och då. När det är dags är du varmt välkommen till någon av våra butiker så hjälper vi dig med att batteribyte och eventuellt annan reparation av din klocka. Hos oss finner du även urmakare som lagar gamla klockor i Stockholm, men räkna med att en reparation kan ta någon dag. Att byta batteri går snabbt så varför inte lämna in din klocka under en shoppingtur i Stockholm och återkom i slutet av dagen för att få tillbaka en fungerande klocka. 


KLOCKOR SOM ENDAST FINNS I BUTIKER

Är du ute efter en specifik klocka som inte finns online? I våra butiker i Stockholm hittar du ett ännu större utbud än det du finner på nätet. Fördelen med att besöka en fysisk butik är att du kan ställa de frågor du har om klockans skötsel och funktioner samt att du får hjälp att testa ut rätt storlek på boett och armband.

Är du intresserad av en specifik klocka? Kom in i närmaste butik eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Guldklocka med klockbatterier liggandes bredvid klockan
Ingången till Stjärnurmakarnas butik i Mall of Scandinavia

VÅRA KLOCKBUTIKER I STOCKHOLM

Mall of Scandinavia

Danderyd

Farsta

Fleminggatan

Järfälla

Stockholm Gallerian

Lidingö

Nacka Forum

Sickla

Sturegallerian

Täby

Vällingby