GARMIN Fenix 6X Pro 010-02157-24

010-02157-24
11 299 kr

Beställningsvara

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

Fenix 6X Pro är en mångsidig klocka som du med fördel bär både till träningspasset och till vardags. Fenix 6X Pro har en robust boett och länk i titan. Genom klockans 1,4tums stora ”Power Glass” lagrar klockan solljus för att förlänga batteritiden mellan laddningarna. Det här är den rätta klockan för dig med en aktiv livsstil som vill använda din klocka som ett hjälpmedel. Med denna klockan kan du addera kartor, musik, tempoövervakning och massor av andra funktioner till ditt träningspass. Till vardags är den perfekt för att mäta din stressnivå, ta del av smarta aviseringar eller för att betala utan att bära med dig varken plånbok eller mobil.

Specifikationer

Andra egenskaperHöjdmätare, Nedräkning, Kalender, Kalorimätare, Temperaturmätare, GPS, Bluetooth, Garmin Music, Pulsmätare direkt på handleden
ArtikelgruppUr L 38-44 mm
BoettfärgGrå
Boettstorlek51 mm
Display/funktionLjus, Datum, Garmin Pay, Smartwatch, Solar
EAN7,53759E+11
FamiljFenix 6X
Färg amband/länkGrå
Försäkring
Ja
Glas, ur/klockaÖvrigt
LåsViklås
Material Armband/länkTitan
Material ur/klockorTitan
MålgruppVuxna, Herr
Typ av urTräningsklocka, Smartwatch
USP1Garmin Pay
USP2Titan
Vattentäthet10 ATM
Verk, UrSmartwatch
VarumärkeGarmin

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info