GARMIN Fenix 6X 010-02157-14

010-02157-14
9 699 kr

Beställningsvara

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

Fenix 6X är en mångsidig klocka som du med fördel bär både till träningspasset och till vardags. Fenix 6X har en robust boett i svart stål i kombination av fiberförstärkt polymer i svart. Den förstorade skärmen är lätt att läsa av och håller sig fritt från repor med det tåliga safirglaset. Med Fenix 6X kan du addera kartor, musik, tempoövervakning och massor av andra funktioner till ditt träningspass. Till vardags är den perfekt för att mäta din stressnivå, ta del av smarta aviseringar eller för att betala utan att bära med dig varken plånbok eller mobil.

Specifikationer

Andra egenskaperHöjdmätare, Kalender, Kalorimätare, Temperaturmätare, GPS, Alarm, Garmin Music, Pulsmätare direkt på handleden
ArtikelgruppUr L 38-44 mm
BoettfärgSvart
Boettstorlek51 mm
Display/funktionAnalog, Världstid, Datum
EAN7,53759E+11
FamiljFenix 6X
Färg amband/länkBrun
Försäkring
Ja
Glas, ur/klockaSafir
LåsSpänne
Material Armband/länkSkinn äkta
Material ur/klockorStål/Polymer
MålgruppVuxna, Herr
Typ av urTräningsklocka, Smartwatch
USP1Garmin Pay
USP2Safirglas
Vattentäthet10 ATM
Verk, UrSmartwatch
VarumärkeGarmin

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info