GARMIN Fenix 6 Sapphire 010-02158-23

010-02158-23
10 199 kr

Beställningsvara

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

Fenix 6 Sapphire är en mångsidig klocka som du med fördel bär både till träningspasset och till vardags. Fenix 6 har en robust boett och länk i titan. Den förstorade skärmen är lätt att läsa av och håller sig fritt från repor med det tåliga safirglaset. Med Fenix 6 kan du addera kartor, musik, tempoövervakning och massor av andra funktioner till ditt träningspass. Till vardags är den perfekt för att mäta din stressnivå, ta del av smarta aviseringar eller för att betala utan att bära med dig varken plånbok eller mobil.

Specifikationer

Andra egenskaperHöjdmätare, Nedräkning, Kalender, Kalorimätare, Temperaturmätare, GPS, Bluetooth, Garmin Music, Pulsmätare direkt på handleden
ArtikelgruppUr L 38-44 mm
BoettfärgGrå
Boettstorlek47 mm
DenominationFenix 6,Sapphire,Titanium Gray
Display/funktionLjus, Datum, Garmin Pay, Smartwatch
EAN7,53759E+11
FamiljFenix 6
FärgGrå
Färg amband/länkGrå
Försäkring
Ja
Glas, ur/klockaSafir
LåsViklås
Material Armband/länkTitan
Material ur/klockorTitan
MålgruppVuxna, Herr
Typ av urTräningsklocka, Smartwatch
USP1Titan
USP2Smarta aviseringar
USP3Musiklagring
Utformning, ur/klockaRund
Vattentäthet10 ATM
Verk, UrSmartwatch
VarumärkeGarmin

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info