Certina DS Caimano
Certina DS Caimano

Certina DS Caimano

ShapeCreated using Figma
Titan
ShapeCreated using Figma
Datum

Klassiska och smakfull damklocka från Certina som är en av våra mest populära modeller från varumärket. Snygg länk i bicolor tillverkad i det lätta och nickelfria materialet titan, vilket även boetten/klockhuset är. Ett måste i klockgarderoben.

Webblager:

I lager

6 790 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS Caimano C035.210.55.037.02

En smakfull damklocka med dekorativ länk i bicolor och en följsam siluett som lägger sig nätt runt handleden. Klockans länk och boett är tillverkad av titan, vilket är ett helt nickelfritt och dessutom väldigt lätt material. Det schweiziska urverket har en otrolig precision med en tidsdifferens på max +/-10 sek per år! Dessutom är klockan försedd med ett reptåligt safirglas och datumvisning. Detta är den perfekta damklockan som smyckar din arm i flera år framöver.

DS Caimano Ladys tidlösa skönhet gör den till en perfekt livspartner. Denna klassiker är lika elegant som ett smycke och förlorar aldrig sin attraktionskraft – en perfekt klocka för alla kvinnor som har upptäckt sin stil.

TITAN

Titan är ett högteknologiskt material som alltid är aktuellt när man behöver extrem tålighet och lätt vikt, då det väger hälften så mycket som stål. Titanboetten på denna modell gör den uppseendeväckande lätt och oerhört behaglig att bära. Dessutom är den lättskött och allergivänlig.