Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action

Certina DS Action

ShapeCreated using Figma
COSC-certifierad
ShapeCreated using Figma
3 diamanter

Vacker och sofistikerad damklocka från schweiziska Certina. Den här modellen är en av varumärkets mest populära vilket inte är så förvånande givet dess utseende och uttryck i kombination med kvalité. Diamanterna i klockans urtavla bidrar med en extra touch av lyx.

Webblager:

Beställningsvara

7 490 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS ACTION C032.051.22.036.00
DS Action Lady är mer än bara vacker. Dess Precidrive™ quartzverk har certifierats som en kronometer av det prestigefyllda testinstitutet COSC. Och som om det inte var tillräckligt, är klockan även vattentät upp till 20 bar. Var så säker, den här ladyn erbjuder mer än vad man kan se med blotta ögat.

DIAMANTER PÅ URTAVLAN

En lyxig touch i vardagen. Utsökta, enkelslipade diamanter av Top Wesselton-kvalitet får denna urtavla att glittra vid varje handledsrörelse.

COSC-CERTIFIERING

Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.