TRIWA

Triwa

2 produkter

Triwa Bronze Nikki
Triwa

Triwa Bronze Nikki

1 397 kr
1 995 kr
Triwa Stirling Elva
Triwa

Triwa Stirling Elva

907 kr
1 295 kr

Du har sett 2 av 2 produkter

Triwa - klockor

Klockor från Triwa

TRIWA är en akronym för Transforming the Industry of Watches. Det svenska varumärket grundades år 2007 i Stockholm av fyra vänner vars mål var att främja attityd och individualitet i den traditionella världen av klockor och accessoarer. Då handlade mycket om att våga vara lekfulla och opretentiösa, i en traditionell och konventionell bransch, genom att skapa produkter som återspeglar individuell stil och personlighet. Idag har både TRIWA och deras grundare vuxit. Deras vision handlar nu om att göra klockan till något mer än bara en statussymbol eller tidsangivare. Och då som nu genomsyras deras kollektioner och klockor av samma tanke; skulle vi bära det själva?

Time for change

TRIWA har stegvis rört sig mot att bli ett varumärke med en stark social profil där både socialt ansvar och ansvar för vår miljö är viktiga grundstenar. Det här förtydligas av deras kollektioner Time for Oceans och Time for Peace. I den senare, Triwa x Humanium, tillverkas klockorna av nedsmälta illegala vapen. Genom Time for Ocean kollektionen lanserade TRIWA världens första kollektion av klockor som är helt tillverkade av återvunnen havsplast.  Vi har samarbetat med gänget på TRIWA under en lång tid och vi är övertygade om att det kommer fler banbrytande produkter i framtiden.   

Designspråket hos varumärket handlar om att kombinera klassiska silhuetter med skandinavisk enkelhet. Modernt och tidlöst. Sortimentet innehåller klockor för både herr och dam och alla modeller går att bära som unisex.

Triwa x time for peace