Skultuna

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter

Skultuna smycken

Skultuna – Tidlös design sedan 1607

Skultuna grundades av Karl IX år 1607 (än idag Kunglig hovleverantör) och då som nu, är tidlös formgivning av högsta kvalitet kärnan i verksamheten. Alla Skultunas föremål skapas för att hålla över tid och bli vackrare för varje dag och generation som använder, bär och älskar dem. Mötet mellan tradition och samtida design tog sin början i och med samarbetet med Pierre Forssell på 1950-talet. Sedan dess har Skultuna producerat prisvinnande smycken och heminredning tillsammans med en lång rad framstående inhemska och internationella designers.

Skultunas accessoarer och smycken kombinerar evig kvalitet med en tidlös design. Du kan bära dem i olika kombinationer beroende på dagens humör och outfits.

Skultuna Smycken

Vi gillar verkligen hur Skultunas smycken och accessoarer kan lyfta en outfit. Och i kombination med en snygg klocka på armen skapar du ett riktigt vasst helhetsintryck.

Tips: Är du på jakt efter en present till din käraste eller någon som förtjänar en lite finare gåva. Då kan vi garantera att ett smycke från Skultuna är ett säkert kort!

Skultua - herrsmycke