Sjöö Sandström

Sjöö Sandström

0 produkter

Sjöö Sandström historik

Klockor från Sjöö Sandström

Sjöö Sandström är ett svenskt high-end-märke som grundades 1986 i Stockholm av ingenjörerna och klockfantasterna Christer Sjöö och Mikael Sandström. De har under åren lyckats skapa ett varumärke och företag som tillverkar klockor med en fantastisk känsla och design. Idag är Sjöö Sandström en av få oberoende klocktillverkare, i världen. Klockorna monteras för hand av skickliga urmakare i deras verkstad som är lokaliserad på Södermalm i Stockholm. När du köper en Sjöö Sandström klocka köper du ett svenskt hantverk med en ypperlig teknik och kvalité som följer dig genom hela livet.

Royal Steel Classic

Royal Steel är Sjöö Sandströms signaturserie. Tidlös klassisk och ren design kombinerad med kvalité av högsta klass. Serien känns exklusiv och elegant samtidigt som den är relativt avskalad och formspråket har en tydlig koppling till vad vi ofta refererar till som svensk- och nordisk design. 

En trevlig detalj med Sjöö Sandströms klockor är att de är märkta med individuella nummer, vilket förser varje klocka en unik identifikation.

Sjöö Sandström - Royal Steel
Royal Steel Classic
Royal Steel Classic