Seiko Prospex
Seiko Prospex

Seiko Prospex

ShapeCreated using Figma
Vattentät 20 ATM
ShapeCreated using Figma
GMT
Webblager:

Beställningsvara

18 855 kr
21 950 kr

Beskrivning

Detaljer

Ända sedan sin första dykarklocka 1965 har Seiko utvecklat nya teknologier, funktioner och design som har gjort Seiko Prospex dykklocksamling till en favorit bland proffs- och fritidsdykare världen över. Genom mer än ett halvt sekel av innovation har Seiko kontinuerligt flyttat gränserna för var sportklockor och dykarklockor i synnerhet, kan gå och hur de kan användas. Kontinuerliga förbättringar under årtionden när det gäller säkerhet, tillförlitlighet, läsbarhet och användarvänlighet har gjort Seiko till en ledare inom dykarklockor.

Seiko introducerar ett nytt verk i den sedan länge betrodda 6R-familjen som har en GMT-funktion och en gångreserv utökad till hela 72 timmar. Caliber 6R54 presenteras i tre nya Prospex-skapelser som alla är moderna omtolkningar av en Seiko-klassiker från 1968.

GMT-visaren kan ställas in oberoende i steg om en timme utan att störa visarna som visar aktuell tid och låter bäraren se, med en blick, tiden i en andra tidszon. Klockan är vattentät till 200 meter, har Lumibrite på visarna och alla 12 markörer, dessutom en reptålig enkelriktad keramisk bezel med en självlysande pip. SPB383 presenteras på ett nytt trelänkat armband i rostfritt stål med en slimmad profil som gör att de sitter säkert och bekvämt på handleden.