Seiko Astron Premium Limited Resident Evil
Seiko Astron Premium Limited Resident Evil
Seiko Astron Premium Limited Resident Evil

Seiko Astron Premium Limited Resident Evil

ShapeCreated using Figma
6 månaders gångreserv
ShapeCreated using Figma
Limiterad modell - 600 ex
Webblager:

Beställningsvara

37 950 kr

Beskrivning

Detaljer

ASTRON TEKNOLOGI
Seiko Astron är världens första GPS-solarklocka som hämtar högprecis information om longitud, latitud och altitud från satelliter i GPS-nätverket, samt otroligt precis tidsdata. En banbrytande handledsklocka som inte känner några gränser. Förutom att leverera imponerande noggrannhet, anpassar sig Seiko Astron även till bärarens tidszon med ett knapptryck.

5X-serien
De mest högpresterande Astron-modellerna hittills 5X-serien är mindre och mer energieffektiv än någonsin tidigare men har den högsta prestandan av någon Astron-modell hittills, inklusive snabb tidszonjustering, tidsöverföringsfunktion och inbyggd supersmart sensor.

RESIDENT EVIL X SEIKO ASTRON
Resident Evil: Death Island är en långfilm helt skapad med fotorealistisk CGI och utspelar sig i Resident Evil-universumet, den japanska överlevnadsskräckspelsserien älskad av fans över hela världen. Med hjälp av toppmodern teknologi är Resident Evil: Death Island en ny underhållningsupplevelse som levererar glädje och spänning. Samtidigt levererar Astron ett liv utan gränser med sin egen avancerade GPS Solar-teknologi. I ett särskilt samarbete dyker populära Resident Evil-karaktärerna Leon S. Kennedy och Chris Redfield upp i Resident Evil: Death Island och bär faktiska Astron-modeller skapade för filmen.