Seiko Astron GPS Solar Limited Resident Evil
Seiko Astron GPS Solar Limited Resident Evil
Seiko Astron GPS Solar Limited Resident Evil

Seiko Astron GPS Solar Limited Resident Evil

ShapeCreated using Figma
’’Resident Evil: Death Island’’ Collaboration
ShapeCreated using Figma
Limiterad modell - 600 ex
Webblager:

Beställningsvara

35 950 kr

Beskrivning

Detaljer

ASTRON TEKNOLOGI
Seiko Astron är världens första GPS-solarklocka som hämtar högprecis information om longitud, latitud och altitud från satelliter i GPS-nätverket, samt otroligt precis tidsdata. En banbrytande handledsklocka som inte känner några gränser. Förutom att leverera imponerande noggrannhet, anpassar sig Seiko Astron även till bärarens tidszon med ett knapptryck.

5X-serien
De mest högpresterande Astron-modellerna hittills 5X-serien är mindre och mer energieffektiv än någonsin tidigare men har den högsta prestandan av någon Astron-modell hittills, inklusive snabb tidszonjustering, tidsöverföringsfunktion och inbyggd supersmart sensor.

RESIDENT EVIL X SEIKO ASTRON
Resident Evil: Death Island är en långfilm helt skapad med fotorealistisk CGI och utspelar sig i Resident Evil-universumet, den japanska överlevnadsskräckspelsserien älskad av fans över hela världen. Med hjälp av toppmodern teknologi är Resident Evil: Death Island en ny underhållningsupplevelse som levererar glädje och spänning. Samtidigt levererar Astron ett liv utan gränser med sin egen avancerade GPS Solar-teknologi. I ett särskilt samarbete dyker populära Resident Evil-karaktärerna Leon S. Kennedy och Chris Redfield upp i Resident Evil: Death Island och bär faktiska Astron-modeller skapade för filmen.