Certina DS Powermatic 80
Certina DS Powermatic 80

Certina DS Powermatic 80

ShapeCreated using Figma
Datum
ShapeCreated using Figma
Automatisk

Certina Powermatic 80 är en av våra favoriter just nu. Serien kombinerar klassisk urmakarkonst och schweiziskt hantverk med moderna element. En oerhört stilren klocka med en viss vintage touche vilket gör den till en favorit bland klockentusiaster. Det som sticker ut i just det här utförandet är det högkvalitativa bruna läderbandet som matchar klockan perfekt. På insidan hittar vi Certinas Powermatic-kaliber med en spiralfjäder i Nivachron™, vilket säkerställer precis precision och prestanda.

Webblager:

Beställningsvara

12 700 kr

Beskrivning

Detaljer

Urmakarkonst när den är som bäst

I hjärtat av den här Certina modellen slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har tagits fram för ökad resistens mot magnetfält. Spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturskillnader och är mycket stöttålig.

Gångreserv på upp till 80 timmar

Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå/ticka innan den stannar – vanligtvis ligger gångreserven mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till hela 80 timmar! Det innebär att du kan lämna din Powermatic 80 i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu klarar dig utan den så länge…