Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date

Certina DS-1 Big Date

ShapeCreated using Figma
Datum
ShapeCreated using Figma
Milanese-armband

Kanske en av Certinas snyggaste klockor någonsin. Och en av våra absoluta favoritklockor. Den härligt gröna urtavlan ger ett lyxigt intryck och det grova Milanese-armbandet i stålmesh bidrar med en ”tuff-elegans”.

Webblager:

I lager

12 700 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS-1 BIG DATE C029.426.11.091.60
Lagom till 60-årsjubileet för DS-konceptet markerar DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition 60 år med Double Security och utökad tålighet tack vare ny anti-magnetisk teknik. Sportig och elegant i alla avseenden, med ett snyggt Milanese-armband i stålmesh, utmärkt grön urtavla och ”Big Date” vid kl. 6 som är enkelt att läsa av.

60 ÅR MED PÅLITLIGHET
En anledning att fira: 2019 firar DS-konceptet 60-årigt jubileum. Därför presenterar Certina en stilsäker specialmodell med urtavla i grönt och svart, milanese-armband och självklart original-DS-konceptet för maximal motståndskraft.

GLASKLARA KURVOR
Den välvda urtavlan påminner om klockor från 1960-talet. Graderad effekt och solslipad finish fördjupar den intensivt gröna färgtonen och ger ett optiskt djup. En stor datumvisning vid kl. 6 gör klockan tydlig att läsa av, tillsammans med finfacetterade kilindex och långa visare.

STORT DATUM
Stort datum, som även kallas panoramadatum, är en särskilt populär visning som visar datumet i ett förstorat datumfönster genom två skivor som antingen är överlappande eller placerade bredvid varandra. Detta detaljerade fönster gör att datumet kan läsas av snabbt och enkelt.

URMAKARKONST 2.0
I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.

GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR
Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...