Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action
Certina DS Action

Certina DS Action

ShapeCreated using Figma
Datum
ShapeCreated using Figma
Pärlemor

Vacker och lyxig damklocka från Certina. Den här modellen är en mycket populär vilket vi verkligen förstår givet dess utseende och uttryck i kombination med den höga kvaliten. Urtavlan i pärlemor och diamanterna i klockans urtavla bidrar med en extra finish och göra att klockan även blir ett tjusigt smycke på handleden.

Webblager:

Beställningsvara

6 790 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS ACTION C032.051.11.116.00
DS Action Lady är mer än bara vacker. Dess Precidrive™ quartzverk har certifierats som en kronometer av det prestigefyllda testinstitutet COSC. Och som om det inte var tillräckligt, är klockan även vattentät upp till 20 bar. Var så säker, den här ladyn erbjuder mer än vad man kan se med blotta ögat.

DIAMANTER PÅ URTAVLAN

En lyxig touch i vardagen. Utsökta, enkelslipade diamanter av Top Wesselton-kvalitet får denna urtavla att glittra vid varje handledsrörelse.

URTAVLA I PÄRLEMOR

Pärlemor är det inre skalskiktethos vissa mollusker såsom några slags musslor. Eftersom materialet är mycket skört måste det hanteras med extrem varsamhet. Materialets naturligt utvecklade egenskaper och dess mycket individuella skimmer och nyans gör varje urtavla unik – ingen är den andra helt lik.

COSC-CERTIFIERING

Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.