• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT ÖVER 1000 KR
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI
Certina DS Action Diver
Certina DS Action Diver
Certina DS Action Diver
Certina DS Action Diver
Certina DS Action Diver
Certina DS Action Diver

Certina DS Action Diver

ShapeCreated using Figma
Dykarklocka
ShapeCreated using Figma
Powermatic-verk

Snygg och sportig dykarklocka från Certina. En populär, funktionell och klassisk modell med en länk och klockhus i rostfritt stål. En fin detalj är den röda sekundvisaren som skapar en lagom iögonfallande kontrast mot den svarta bezeln och urtavlan.

Webblager:

Produkten har utgått

8 237 kr
9 990 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS ACTION DIVER C032.407.11.051.00
Som ett riktigt dykarur uppfyller den alla krav för ISO 6425-standarden och är vattentät upp till 300 meter! Utrustad med Powermatic-verk ger den en gångreserv på 80 timmar fullt uppdragen-om du väntar på den perfekta vågen!

SMART DYKFÖRLÄNGNING AV LÅS

En smart utformad mekanism ger extra flexibilitet till den här modellens viklås: Två små tryckknappar gör det möjligt att förlänga spännet med en eller flera millimeter - perfekt för alla som bär sin klocka över en våtdräkt eller helt enkelt vill ha lite mer utrymme runt handleden.

EN DYKARKLOCKA ENLIGT STANDARDEN ISO 6425

Endast klockor som till fullo når upp till kraven för standarden ISO 6425 får officiellt kallas dykarklockor. Med sina många funktioner och säkerhetsfunktioner är klockan den perfekta följeslagaren för alla slags sportaktiviteter – och dess vattentäthet har testats för upp till tre timmar under vattenytan. GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...